Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kimitoöns Företagare rf, Kemiönsaaren Yrittäjät

Kemiönsaaren Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja haluamme luoda Kemiönsaaren yrityksille parhaat toimintaedellytykset. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Palveluoppaan kansi

Palveluopas – KSG

Ylläpidämme ilmaista yritysrekisteriä – Kimitoöns Serviceguide (KSG) – johon ovat tervetulleita kaikki Kemiönsaaren yritykset. Haluamme pitää Kemiönsaaren elinvoimaisena ja suosia paikallisten yritysten palveluja. Sivujemme kautta löydät tarvitsemasi palvelun saareltamme. Julkaisemme joka toinen vuosi oppaasta myös kirjasen, jota jaamme ympäri saarta. Tavoitteenamme on olla ainoa rekisteri johon tarvitsee kuulua. Rahoitamme yritysrekisterin ylläpitoa yhdessä Kemiönsaaren kunnan kanssa.

Mitä me teemme

Mitä me teemme?

Keskeisenä tehtävänämme on ylläpitää KSG-yritysrekisteriämme, jotta palvelujen löytäminen saarelta olisi mahdollisimman vaivatonta. Osana Suomen Yrittäjiä pidämme yrittäjän puolta ja tuemme toisiamme. Järjestämme tapahtumia ja koulutusta sekä tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Me olemme joukko yrittäjiä, jotka haluamme edistää ja ylläpitää Kemiönsaaren houkuttelevuutta ja elinvoimaisuutta. Paikallisyhdistyksemme hallituksessa teemme päätöksiä siitä, millaista toimintaa paikkakunnallamme järjestetään. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla työstämme yrittäjien hyväksi tai osallistua toimintaamme. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maan kattavan yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Jäsenedut -kuva

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tapahtumat ja koulutukset

Varsinais-Suomi

Koko maa