Kemiönsaaren Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja haluamme luoda Kemiönsaaren yrityksille parhaat toimintaedellytykset. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

PALVELUOPAS – KSG

Ylläpidämme ilmaista yritysrekisteriä – Kimitoöns Serviceguide (KSG) – johon ovat tervetulleita kaikki Kemiönsaaren yritykset. Haluamme pitää Kemiönsaaren elinvoimaisena ja suosia paikallisten yritysten palveluja. Sivujemme kautta löydät tarvitsemasi palvelun saareltamme. Joka toinen vuosi oppaasta julkaistaan myös kirjanen, jota jaetaan ympäri saarta. Tavoitteena on olla ainoa rekisteri johon tarvitsee kuulua. Yritysrekisterin ylläpitoa rahoittavat Kemiönsaaren Yrittäjät ja Kemiönsaaren kunta.

Mitä me teemme?

Mitä me teemme?

Keskeisenä tehtävänämme on ylläpitää KSG-yritysrekisteriämme, jotta palvelujen löytäminen saarelta olisi mahdollisimman vaivatonta. Osana Suomen Yrittäjiä pidämme yrittäjän puolta ja tuemme toisiamme. Järjestämme tapahtumia ja koulutusta sekä tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Me olemme joukko yrittäjiä, jotka haluamme edistää ja ylläpitää Kemiönsaaren houkuttelevuutta ja elinvoimaisuutta. Paikallisyhdistyksemme hallituksessa teemme päätöksiä siitä, millaista toimintaa paikkakunnallamme järjestetään. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla työstämme yrittäjien hyväksi tai osallistua toimintaamme. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maan kattavan yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tapahtumat ja koulutukset

Kemiönsaari

Varsinais-Suomi

Koko maa

Ota meihin yhteyttä