Korpilahden Yrittäjät

Tietoa Korpilahden Yrittäjistä

Korpilahden Yrittäjät on yksi Keski-Suomen Yrittäjien 26 paikallisyhdistyksestä ja lähin yrittäjäverkostosi. Paikallisyhdistyksenä meidän tärkein tehtävämme on vaikuttaa asioihin paikallisesti, jotta yrittäjyyden edellytykset säilyvät ja paranevat alueellamme.

Korpilahden Yrittäjät on aktiivinen paikallisyhdistys

Luonnonläheinen elämäntapa sekä yritystoiminnan erinomainen sijainti yhdistyvät Korpilahdella. Sijaintimme Jyväskylä-Tampere -kehitysakselilla sekä mahtavan Päijänteen kainalossa takaavat laadukkaan asumisen sekä hyvät mahdollisuudet yritystoiminnalle.

Korpilahden alue tarjoaa jylhien maisemien lisäksi mm. erinomaiset veneilyn ja muun luonnossa liikkumisen mahdollisuudet. Idylliset kylät mahdollistavat kiireettömän elämäntavan maaseudulla.

Yrittäjyyden puolesta

Keski-Suomessa yrittäjäjärjestöllä on jäseniä noin 3500, Suomen Yrittäjien jäsenmäärä on kokonaisuudessaan 115 000, yhdessä me pidämme yrittäjyyden lippua korkealla! Kuuluessasi meihin, olet samalla mukana aluejärjestömme Keski-Suomen Yrittäjien ja kattojärjestömme Suomen Yrittäjien toiminnan piirissä. Yhdellä jäsenmaksulla saat edunvalvonnan ja jäsenpalvelut koko ketjusta kolmiportaisesti ja pääset hyödyntämään niin paikallista, alueellista kuin valtakunnallistakin tapahtuma- ja koulutustarjontaa.

Järjestämme vuosittain paikkakuntamme yrittäjille mahdollisuuksia verkostoitumiselle, kouluttautumiselle, viihtymiselle ja vertaistuelle. Tule mukaan samanhenkisten seuraan!

Ota seurantaan Facebook-ryhmäämme, niin pysyt perillä ajankohtaisista asioista. Maakunnallisella tasolla pysyt perillä yrittäjäkentän ajankohtaisista asioista seuraamalla Keski-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanavia.