Kustavin Yrittäjät

Kustavin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Kustavin Yrittäjät toimii aktiivisesti saaristokuntamme yritysten ja yrittäjien edunvalvojana. Välitämme yrittäjille ajankohtaista tietoa jäsenille. Yhdistys tarjoaa myös työn vastapainoksi virkistystoimintaa. Seudullista yhteistyötä harjoitamme vakkasuomalaisten yrittäjäyhdistysten kanssa ja osallistumme aluejärjestön, Varsinais-Suomen Yrittäjien, toimintaan.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tapahtumia ja koulutuksia Varsinais-Suomessa

Koulutukset ja seminaarit

YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivät 2023

Koulutukset ja seminaarit

Rakennusalan keskustelutilaisuus

Porin Eteläranta

Uutisia ja yrittäjätarinoita alueelta

26.9.2023 Uutinen

Viking Linen Piknik-päiväkokousristeilyt ovat yrittäjille kätevä valinta

Tapasin ahkeran ja sosiaalisen koulutusalan yrittäjä Mika Varjokummun sateisena elokuun iltapäivänä Liedossa koulutustiloissa, jossa hän oli juuri lopettanut edellisen ryhmän koulutuspäivän. Päätin lähteä haastattelemaan…