Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kustavin Yrittäjät

Kustavin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Kustavin Yrittäjät toimii aktiivisesti saaristokuntamme yritysten ja yrittäjien edunvalvojana. Välitämme yrittäjille ajankohtaista tietoa jäsenille. Yhdistys tarjoaa myös työn vastapainoksi virkistystoimintaa. Seudullista yhteistyötä harjoitamme vakkasuomalaisten yrittäjäyhdistysten kanssa ja osallistumme aluejärjestön, Varsinais-Suomen Yrittäjien, toimintaan.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tapahtumia ja koulutuksia Varsinais-Suomessa

Kuohuviinilasit
Nuoret yrittäjät

NY: Afterit

Dingo

Uutisia ja yrittäjätarinoita alueelta

10.6.2024 Uutinen

Varsinaissuomalaisille Niinistölle ja Anderssonille EU-vaaleissa vahva valtakirja – ”Yrityksille tulee antaa hengitystilaa”

Kaksi varsinaissuomalaista sai sunnuntain eurovaaleissa vahvan valtakirjan. Yrittäjät odottavat, että turkulaiset Ville Niinistö ja Li Andersson säilyttävät kiinteän keskusteluyhteyden kotimaakuntaansa.