Kuusamon Yrittäjät

Kuusamon Yrittäjät

Vahva vaikuttaja Koillis-Suomessa

Kuusamon paikallisyhdistyksellä on edustus Kuusamon kaupungin ja Taivalkosken kunnan omistaman Koillis-Suomen elinkeinojen kehittämisyhtiön, Naturpolis Oy:n, hallituksessa sekä Kehittämistyöryhmässä. Yhteistyö Kuusamon kaupungin kanssa on ollut toimivaa ja tiivistä. Kaupungin edustajien kanssa meillä on erittäin toimiva keskusteluyhteys julkisia hankintoja ja projekteja suunniteltaessa. Kuusamon Yrittäjillä on vankka asema Kuusamon ja koko Koillismaan elinkeinojen kehittämisessä. Tämä kaikki tekee paikallisyhdistyksestämme vahvan vaikuttajan Koillismaalla.
Kuusamon Yrittäjät valittiin 2020 Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuoden paikallisyhdistykseksi.
Yrittäjä tervetuloa mukaan meidän joukkoon!

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Kuusamon Yrittäjät – Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Kuusamossa. Ota meihin yhteyttä! Saat kuulla lisää toiminnastamme ja työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.