Helsingin Yrittäjät - Länsi-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Länsi-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Katso Länsi-Helsingin Yrittäjien tapahtumat ja koulutukset

Lue Länsi-Helsingin Yrittäjien tuoreimmat uutiset

Vuoden yritys 2022- LHY
5.12.2022 Uutinen

Länsi-Helsingin Vuoden 2022 yrityksen palkitseminen

Länsi-Helsingin yrittäjät kannustaa, kehittää ja ylläpitää monipuolista liiketoimintaa kehittävää yhteisöllisyyttä. Tästä osoituksena on vuonna 2022 Länsi-Helsingin yrittäjien hallituksen toimesta valittu Vuoden yritys Länsi-Helsingissä. Vuoden…

Tutustu Länsi-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Tutustu Länsi-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Länsi-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä läntisen Helsingin kaupunginosissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Länsi-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Tutustu meihin Facebookissa