Länsi-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

golf-kilpailu Helsingin Yrittäjät

Lue tuoreimmat uutiset

29.4.2022 Uutinen

Länsi-Helsingin Yrittäjien hätäensiapukoulutuksessa opittiin tärkeitä ensiaputaitoja

Jo toistamiseen Länsi-Helsingin Yrittäjät järjesti jäsenilleen hätäensiapukoulutuksen, jolle selvästi oli tilausta. Useampi osallistuja kertoi, ettei ole ikinä aikaisemmin osallistunut ensiapukoulutukseen. Jokainen osallistuja oppi koulutuksessa…

Tutustu hallitukseen

Tutustu hallitukseen

Länsi-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä läntisen Helsingin kaupunginosissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Länsi-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.