Leppävirran Yrittäjät

Leppävirran Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Leppävirran Yrittäjät on pieni, mutta aktiivinen leppävirtalaisten yrittäjien puolesta puhuja. Leppävirran yrittäjät järjestävät paikallisille yrittäjille tapahtumia ja koulutusta. Yhdistyksemme jäsenä pääset helposti tutustumaan muihin paikallisiin ja muihin pohjois-savolaisiin yrittäjiin. Viemme aktiivisesti yrittäjien viestiä kunnalliseen päätöksentekoon.

Yrittäjäjäsenyyden kautta sinulle avautuvat myös laajat Savon – ja Suomen yrittäjien kouluttautumis- ja verkostoitumismahdollisuudet.

Keitä me olemme?

Leppävirran yrittäjien hallituksessa teemme aktiivisesti työtä paikallisten yrittäjien eteen ja tekemisessä hyödynnämme kaikkien hallituksen jäsenien vahvuuksia. Jos olet kiinnostunut toimimaan paikallisyhdistystoiminnassa, ota yhteyttä rohkeasti hallituksen jäseniimme.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.