Lielahden Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lielahden Yrittäjät on Pirkanmaan Yrittäjien kaupunginosayhdistys. Molemmat yhdistykset toimivat Suomen Yrittäjien alla, jonka jäseneksi liittyessään yrittäjä liittyy myös alayhdistyksiin. Suomen Yrittäjät on määritellyt palvelulupaukseksi ”Paranamme yrittäjän arkea”, jota teemaa myös me Lielahden Yrittäjissä haluamme toteuttaa. Perustehtävänä kaupunginosayhdistyksellä on toimia linkkinä Tampereen kaupunkiin ja yrittäjäjärjestöihin, auttamalla yrityksiä löytämään oikeat tahot ja henkilöt. Edelleen koemme tehtäväksemme välittää viestiä em. tahoille suoraan yrittäjien arjesta, palvelulupauksen hengessä.

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Sorin Sirkuksen joulushow Soilu 2021. Kuva: Heikki Järvinen
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Lielahdessa tapahtuu

Sorin Sirkuksen joulushow Soilu 2021. Kuva: Heikki Järvinen

Uutiset

Lielahden vuoden yrittäjä 2021
8.6.2021 Uutinen

Lielahden Vuoden Yrittäjä 2021

Lielahden vuoden yrittäjä 2021 Arsatek OyArsatek arkkitehtuuria Paljon onnea Arto Peltokangas ja Sauli Lind puolisoineen.