Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Lielahden Yrittäjät

Lielahden Yrittäjät

28.1.2024 Uutinen

Perinteinen joulun lahjakorttikeräys yhteistyössä Lielahden Yrittäjien ja Kirkon Diakoniatyön kanssa tuotti lahjakortteja

Yhteistyön puroista kasvaa hyvän joki Kiitos teille, Lielahden Yrittäjät. Saimme teiltä Harjun diakoniaan jaettavaksi joulun alla useita kymmeniä K-ryhmän lahjakortteja. Maailman tilanne on muuttunut…

Lielahden Yrittäjät toivottaa sinut tervetulleeksi!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lielahden Yrittäjät on Pirkanmaan Yrittäjien kaupunginosayhdistys. Molemmat yhdistykset toimivat Suomen Yrittäjien alla, jonka jäseneksi liittyessään, yrittäjä liittyy myös alayhdistyksiin. Suomen Yrittäjät on määritellyt palvelulupaukseksi ”Paranamme yrittäjän arkea”, jota teemaa myös me Lielahden Yrittäjissä haluamme toteuttaa. Perustehtävänä kaupunginosayhdistyksellä on toimia linkkinä Tampereen kaupunkiin ja yrittäjäjärjestöihin, auttamalla yrityksiä löytämään oikeat tahot ja henkilöt. Edelleen koemme tehtäväksemme välittää viestiä em. tahoille suoraan yrittäjien arjesta, palvelulupauksen hengessä. Kolmas tehtävämme on ylläpitää ja mahdollistaa yrittäjien verkostoituminen mm. tapahtumien ja juhlien merkeissä.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Uutiset