Lumijoen Yrittäjät

Toiminta

Lumijoen Yrittäjien Vuoden Yrittäjä 2022 on Oulun Työstökonehuolto Oy

Yrittäjänä Ari Salmela Lumijoelta. Oulun Työstökonehuolto Oy panostaa laadukkaaseen työskentelyyn, huolehtii työntekijöistään ja toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Vaikka toimitila sijaitsee Kempeleessä, yrityksen kotipaikka on Lumijoki. Yrittäjä Ari Salmela on myös näyttänyt hyvää esimerkkiä yrittäjänä, ollen aktiivisena mukana kunnan tapahtumissa ja antaen hyvää kuvaa yrittäjistä.

Oulun Työstökonehuolto Oy:n päätoimiala on Teollisuuden koneiden ja laitteiden ym. asennus. Yrityksen uusi toimitila sijaitsee Kempeleessä (Linnunrata 3). Toimitiloista löytyy pieni konepaja, toimisto, varastot sekä sosiaalitilat. Yritykselle on tärkeää, että työntekijöinä on osaava ja hyvin koulutettu henkilöstö, jolloin pystyy tarjoamaan laadukasta palvelua asiakkaille. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että työntekijöistä huolehditaan hyvin, jolloin työntekijät viihtyvät työssään ja myös pysyvät yrityksen palveluksessa. Oulun Työstökonehuolto Oy on perustettu vuonna 2013 eli ensi vuonna yrityksen toiminnalla tulee 10 vuotta täyteen. Yrityksen alussa oli vain 2 henkilöä yrityksessä, mutta tällä hetkellä yritys työllistää 8-10 henkilöä.

Yritys tarjoaa konepajoille CNC-ohjattujen metallintyöstökoneiden huolto-, korjaus-, mittaus- ja siirtopalveluita. Työt tehdään pääosin asiakkaiden toimitiloissa. Yritys tarjoaa kunnossapitopalvelua konepajoille pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Yritys toimii Oulun seudulla ja muualla Pohjois-Suomen alueella.

Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa on yritykselle tärkeää. Pitkällä yhteistyöllä yritys pystyy tarjoamaan asiakkaille parasta palvelua. Silloin voi parhaiten kehittää toimintaa ja löytää ongelmatilanteissa parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Yrityksellä on vakiintuneet asiakassuhteet ja he pyrkivät olemaan kaikessa toiminnassa vastuullinen ja luotettava kumppani. Yritys on investoinut kattavasti mittavälineitä ja työkaluja, mikä mahdollistaa kattavammat palvelut. Yhteistyö laitteiden valmistajien ja maahantuojien kanssa mahdollistaa sen, että asiantuntemus on ajan tasalla ja homma toimii.

Yrittäjä Ari Salmela, 44, perusti yrityksen, koska halusi tarjota oman näköistään palvelua yrityksille. Palvelun kysyntä ja tarve on yllättänyt joka vuosi ja yritys on kasvanut pikkuhiljaa. Yrittäjä haluaa tarjota työntekijöille viihtyisän työpaikan ja kehittää toimintaa jatkuvasti. Pohjois-Suomessa on menestyvää konepaja toimintaa, joten yrittäjä näkee tulevaisuuden näkymät hyvänä.

www.ouluntyostokonehuolto.fi