Mäntsälän Yrittäjät

Mäntsälän Yrittäjät

Mäntsälän Yrittäjät ry on mäntsäläläisten yritysten edunvalvontajärjestö.

Toimimme Suomen Yrittäjien ja Uudenmaan Yrittäjien alajärjestönä. Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtajana toimi Suvi Pirkola kunnes muutti Inariin yrittäjäksi, onnea hänelle sinne. Loppuvuoden ja ensi vuoden Mäntsälän Yrittäjien puheenjohtajana toimii Jarmo Mäkeläinen.

Kuvassa uusi puheenjohtaja Jarmo Mäkeläinen kukitettuna ja ensimmäinen varapuheenjohtaja Eero Kokko
Kuvassa Elina Alanko ja Suvi Pirkola

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

messuilta

Mesuilta jokunen vuosi sitten

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.