Nakkilan Yrittäjät

Uutisia ja tapahtumia

28.3.2022 Uutinen

Pihapartyt

Verkostoitumista, saunaa ja uimista, ulkoaktiviteetteja, vapaata seurustelua, pikkusuolaista, pientä ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa.Siitä on tehty Nakkilan Yrittäjien Pihapartyt 28.5. klo 16.00 alkaen Koskilinnassa.

28.3.2022 klo 09:26 Uutinen

Sääntömääräinen kevätkokous

17.9.2021 klo 08:25 Uutinen

Nahkiaismarkkinoiden ohjelma

2.8.2021 klo 09:23 Uutinen

Nahkiaismarkkinat 25.9.2021

Tapahtumat

Yleistä

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.