Nakkilan Yrittäjät

Nakkilan Yrittäjät

Uutisia ja tapahtumia

17.1.2023 Uutinen

Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen jää varhennetulle eläkkeelle – seuraajan haku käynnistyy helmikuussa

Satakunnassa on ollut parin viime vuoden aikana avoinna useita mielenkiintoisia työtehtäviä. Nyt yrittäjyysmaakuntaan on aukeamassa jälleen yksi merkittävä näköalapaikka, kun Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku…

16.1.2023 klo 13:17 Uutinen

Hallituksen järjestäytymiskokous

28.6.2022 klo 09:46 Uutinen

Nahkiaismarkkinat 24.9.2022 10-15

28.3.2022 klo 10:11 Uutinen

Pihapartyt

Yleistä

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.