Nilsiän Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa Nilsiän Yrittäjiin!

Nilsiän Yrittäjät on kaikkien nilsiäläisten yrittäjien yhteinen järjestö, joka paikallisen ja valtakunnallisen edunvalvonnan lisäksi kokoaa jäseniä yhteen koulutuksen ja muiden monipuolisten tapahtumien merkeissä. Lisäksi yhdistys edistää jäsenyrittäjien verkottumista ja sosiaalista kanssakäymistä.

Tilaisuuksissamme tapaat paikallisia yrittäjiä ja jäsenenä kuulut Suomen Yrittäjien maanlaajuiseen yritysverkostoon, jossa on jo yli 100 000 jäsentä. Yhdessä meillä on hyvät mahdollisuudet myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin. Tutustu ja tule mukaan toimintaan!

Yrittäjäjärjestö toimii kolmiportaisesti. Jäsen kuuluu omaan paikallisyhdistykseensä, mutta saa yhdellä jäsenmaksulla koko järjestöketjun edut.

Aluejärjestö Savon Yrittäjillä on vaikuttajan ja pk-yrittäjyyden asiantutijan rooli Pohjois-Savon alueella. Kattojärjestö Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja mm. maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan sekä Euroopan Unionissa. Paikallisyhdistykset vaikuttavat kunnalliseen ja seudulliseen päätöksentekoon elinkeinopolitiikan kysymyksissä.

Jos olet jo jäsen, muistatko hyödyntää kaikki rahanarvoiset jäsenetusi? Ellet ole, nyt kannattaa liittyä! Kun käytät maksutonta neuvontapalvelua ja osallistut koulutuksiin ja tapahtumiin, säästät jäsenmaksusi nopeasti takaisin.

Nilsiän Tori

Kuopion maaseututorien toritoiminnot ovat siirtyneet paikallisten kylillä toimivien yhdistysten vastuulle kaupunkirakennelautakunnan 17.3.2021 § 57 päätöksen mukaan. Nilsiän torin toiminnoista vastaa Nilsiän Yrittäjät ry.

Nilsiän Yrittäjät ry kerää myös toripaikkamaksut, paikan päällä maksupäätteellä tai käteisellä, pidemmät sopimukset laskulla.

Toripaikkavarauksissa, ongelmatilanteissa ja muissa toriin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Aten Apu: 0440 290 812 tai nilsiantori@gmail.com  

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme! Otamme myös vastaan ideoita ja ajatuksia siitä, kuinka voisimme kehittää toria sekä torikauppaa Nilsiässä.

Hinnasto Noudatamme maaseutorien hinnoittelua

Torikauppasääntö


Iltatorit kesällä 2022

  • ohjelmallinen, avoin tapahtuma Nilsiän torilla, lisäksi kirpputori
  • vetovastuussa oleva yhdistys (tai yhdistykset yhteistyönä) järjestää tori-illalleen ohjelman
  • yhdistykselle tori on ilmainen ja Nilsiän Yrittäjät ry tarjoaa markkinointitukea tapahtumalle
  • sisältöä voi olla: musiikkiesitys, arpajaiset, makkaranmyyntiä, kirppistä, myyjäistä, oman yhdistyksen toiminnan esittelyä
  • kirppis-myyntipaikoille on 5 euron paikkamaksu
  • kuka tahansa voi tulla myymään, myyntipaikat: nilsiantori@gmail.com  

Kesän iltatorin aloituksesta to 30.6. vastaa Nilsiän Yrittäjät, loput neljä kertaa on varattu muille järjestäville yhdistyksille. Nilsiän yrittäjien puolesta ohjelmallisiin iltatoreihin kuuluvat tietyt vakio-osat. Nämä ovat äänentoisto, kirpputori, poniratsastus, säännöllinen mainonta paikallislehdessä, pylväsmainonta kylällä ja Tahkolla kesäkuun alusta alkaen.

AIKA /JÄRJESTÄJÄ

To 30.6. Nilsiän Yrittäjät ry
To 7.7.
To 14.7.
To 21.7.
To 28.7.

Nilsiän Yrittäjien uutisia

19.3.2022 Uutinen

OP-kesäduuni 2022

Nilsiän Yrittäjät on kaikkien nilsiäläisten yrittäjien yhteinen järjestöyhdistys. Haluamme tarjota kesätyötä yhdelle nuorelle ja mahdollistaa tutustumisen tapahtumien järjestämiseen sekä oppia uusia taitoja ja kartuttaa…

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.