Nilsiän Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa Nilsiän Yrittäjiin!

Nilsiän Yrittäjät on kaikkien nilsiäläisten yrittäjien yhteinen järjestö, joka paikallisen ja valtakunnallisen edunvalvonnan lisäksi kokoaa jäseniä yhteen koulutuksen ja muiden monipuolisten tapahtumien merkeissä. Lisäksi yhdistys edistää jäsenyrittäjien verkottumista ja sosiaalista kanssakäymistä.

Tilaisuuksissamme tapaat paikallisia yrittäjiä ja jäsenenä kuulut Suomen Yrittäjien maanlaajuiseen yritysverkostoon, jossa on jo yli 100 000 jäsentä. Yhdessä meillä on hyvät mahdollisuudet myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin. Tutustu ja tule mukaan toimintaan!

Yrittäjäjärjestö toimii kolmiportaisesti. Jäsen kuuluu omaan paikallisyhdistykseensä, mutta saa yhdellä jäsenmaksulla koko järjestöketjun edut.

Aluejärjestö Savon Yrittäjillä on vaikuttajan ja pk-yrittäjyyden asiantutijan rooli Pohjois-Savon alueella. Kattojärjestö Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja mm. maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan sekä Euroopan Unionissa. Paikallisyhdistykset vaikuttavat kunnalliseen ja seudulliseen päätöksentekoon elinkeinopolitiikan kysymyksissä.

Jos olet jo jäsen, muistatko hyödyntää kaikki rahanarvoiset jäsenetusi? Ellet ole, nyt kannattaa liittyä! Kun käytät maksutonta neuvontapalvelua ja osallistut koulutuksiin ja tapahtumiin, säästät jäsenmaksusi nopeasti takaisin.

Nilsiän Tori

Kuopion maaseututorien toritoiminnot ovat siirtyneet paikallisten kylillä toimivien yhdistysten vastuulle kaupunkirakennelautakunnan 17.3.2021 § 57 päätöksen mukaan. Nilsiän torin toiminnoista vastaa Nilsiän Yrittäjät ry.

Nilsiän Yrittäjät ry kerää myös toripaikkamaksut, paikan päällä maksupäätteellä tai käteisellä, pidemmät sopimukset laskulla.

Toripaikkavarauksissa, ongelmatilanteissa ja muissa toriin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä  Aten Apu: 0440 290 812 tai nilsiantori@gmail.com  

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme! Otamme myös vastaan ideoita ja ajatuksia siitä, kuinka voisimme kehittää toria sekä torikauppaa Nilsiässä.

Tulossa Syysmarkkinat vko 43 
 

Hinnasto Noudatamme maaseutorien hinnoittelua

Torikauppasääntö


Iltatori kesällä 2021 -kiitokset järjestäjille, myyjille, ohjelmantuottajille ja vieraille

  • ohjelmallinen,avoin tapahtuma Nilsiän torilla, lisäksi kirpputori
  • vetovastuussa oleva yhdistys (tai yhdistykset yhteistyönä) järjestää tori-illalleen ohjelman
  • yhdistykselle tori on ilmainen ja Nilsiän Yrittäjät ry tarjoaa markkinointitukea tapahtumalle
  • sisältöä voi olla: musiikkiesitys, arpajaiset, makkaranmyyntiä, kirppistä, myyjäistä, oman yhdistyksen toiminnan esittelyä
  • kirppis-myyntipaikoille on 5 euron paikkamaksu
  • kuka tahansa voi tulla myymään, myyntipaikat: nilsiantori@gmail.com  

Ohjelmalle ei ole erityisiä vaatimuksia, tavoitteena on tehdä toria ja iltatoria sekä Nilsiän palveluita tunnetuksi paikallisille ja matkailijoille.

Ja toivomme keskustan yrityksiä huomioimaan iltatorit, pidennetyt aukioloajat, tarjoukset tms., koska tavoitteena on, että iltatorit hyödyntävät keskustan aluetta laajemminkin.

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

yom
Maksuton
YOM
Maksuton
YOM
Maksuton
YOM
Maksuton
yom
Maksuton
Haastava some YOM
Maksuton
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.