Nokian Yrittäjät

Jäsenedut Nokialla

Yrittäjäjärjestön jäsenenä saat käyttöösi mm. neuvontapalvelut ja asiakirjapankin sekä monia muita rahanarvoisia etuja esimerkiksi majoittumisista, vakuutuksista ja polttoaineista sekä koulutuksista.

Oman yrittäjäyhdistyksesi jäsenyritysten edut muille jäsenyrityksille.

Kruunu Media Oy

Nokian Yrittäjille tuntuva jäsenetu mainospaikoista!

Haluatko tehokasta näkyvyyttä yrityksellesi? Kruunu Media on täällä auttamassa.

Olemme luotettava ja kokenut mediamyynnin kumppani, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa kohdeyleisösi sekä perinteisessä että digitaalisessa mediassa.

Meidän tiimimme ammattilaiset ovat valmiina suunnittelemaan mainoksen yrityksesi puolesta, jotta voit keskittyä ydintoimintaasi. Meillä on näkemyksiä tuloksellisiin mainoskampanjoihin ja strategioihin, jotka kasvattavat asiakaskuntaasi ja lisäävät tunnettuuttasi.

Kun haluat varmistaa, että yrityksesi saa ansaitsemansa huomion, luota Kruunu Mediaan. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi näkyvyyden saralla.

Yhteistyöterveisin,

Henna Anttila
Toimitusjohtaja
Tullikatu 6 3B-15, 33100 Tampere
p:+358 50 541 9943
@:henna.anttila@kruunumedia.fi
w:www.kruunumedia.fi 
Solut Oy

Nokian Yrittäjien jäsenyrityksille -20 %:n alennus ensimmäisen puolen vuoden kirjanpidosta! Lue lisää meistä www.solut.fi ja seuraa meitä Facebookissa ja Linkedinissä. Ota yhteyttä: hallinto@solut.fi tai 044 7315 366 / Johanna Matikka.

Arctic Safety Oy

Tarjoamme kaikille Nokian Yrittäjien jäsenille – 15% alennus kaikista tuotteistamme.

Arctic Safety on kotimainen työturvallisuuden edelläkävijä. Tarjoamme työturvallisuusratkaisut, suojaimet ja asiantuntijapalvelut vuosien vankalla ammattitaidolla. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme Nokian Kolmenkulman ABC:lle!

Parturi-kampaamoetu

10% -alennus kaikista parturi- ja kampaamopalveluista Nokian Yrittäjien jäsenille.

Hiusmuotoilija-meikkaaja Miia Alanen on työskennellyt parturi-kampaajana ja meikkaajana melkein 30 vuotta. Miia palvelee sinua EB Hius täyden palvelun kampaamossa Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Puutarhakatu 16 B 2. krs (talossa on hissi). Aikoja voi kätevästi varata 24/7 www.ebhius.com/64-2 tai puhelimella 0400-892507.

Leikkaukset ja kampaukset onnistuu myös Nokialla Kampaamo Katariinassa osoitteessa Välikatu 21. Nokian varaukset vain puhelimitse 0400-892507.

”Panostan aina asiakkaan kuuntelemiseen sekä asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun! Varaa aika ja tervetuloa!” – Miia –

Tanssi- ja liikuntaetu

Jamila Dance tanssi- ja liikuntakoulusta Nokian Yrittäjien jäsenille kaikista palveluista -10%!

Käy tutustumassa sivuihin ja tule rohkeasti mukaan nauttimaan liikunnasta ja tanssista.

TANSSI JA LIIKUNTATUNTEJA

  • Nokialla ja Tampereella

JAMILA TANSSIFESTIVAALI NOKIALLA

jamila.dance/jamila-festivaali/

TANSSIESITYKSET

  • Syntymäpäivät, häät, polttarit, firman juhlat & kulttuuritapahtumat
  • Itämainen tanssi, Transcultural Fusion Dance, mustalaistanssi & teemaesitykset (Siivet, höyhen- ja silkkiviuhkat, kynttilätarjotin, miekkatanssi,)
  • Solistit, duot, ryhmät

TANSSINOHJAUS

  • Polttaritunnit, TYHY -päivät, kulttuuritapahtumat & yksityistilaisuudet
  • Itämainen tanssi, Transcultural Fusion Dance, mustalaistanssi
Perintäetu

Tarjoamme Nokian yrittäjien jäsenyrityksille ensimmäisen perintäkirjeen ilman kirjaamismaksua (etusi on 14 €/24 €/50 €). Olethan lähettänyt laskun ja huomautuskirjeen velalliselle, vasta sen jälkeen saatavan voi laittaa perintään. Meillä on maksuton neuvonta perintäasioissa, ota yhteyttä sähköpostilla toimisto@pirkanperinta.com tai soita 050 336 2206.

Pirkan Perintä Oy on kotimainen perintätoimisto, joka on toiminut yli 21 vuoden ajan. Perimme yksityishenkilöiden ja yritysten pieniä ja suuria kuluttaja- ja yrityssaatavia koko Suomen alueella. Lisätietoja nettisivuiltamme : www.pirkanperinta.com

Spottimainos RoundsGG Twitch-kanavalle

Koodilla NOKIANYRITTAJAT 30% alennus RoundsGG:n ottelu-markkinointi -paketista, kun ostos yli 50 euroa.  
https://rounds.gg/tuote/roundsgg-upgrade-token/

Spottimainos RoundsGG Twitch-kanavalle

  1. Kolmen sekunnin videomainospotin RoundsGG:n eSM-liiga, ESEA tai muussa virallisessa Twitch-pelilähetyksessä (*). Pidennä mainoksen kestoa ostamalla enemmän tuotteita. Esim. 4 tuotetta = 12 sekuntia.
  2. Twitter- ja Instagram -noston samalla kun ilmoitamme tulevasta pelilähetyksestä.

Rekrydiili

RekryDiili on maanlaajuinen henkilöstöpalvelutalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä suorahaut. Haluamme tarjota Nokian Yrittäjien jäsenille ilmaisen konsultoinnin 1 h sekä soveltuvuusarviointitestit -30% normaalihinnasta. Ota yhteyttä Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707/ www.rekrydiili.fi

Verkkovalmentajat.fi

WordPress SEO-optimointi ja kotisivut 10% alennuksella Nokian Yrittäjien jäsenille.

Nokian Yrittäjien jäsenyrityksille 20%:n alennus 4kk ajaksi verkkokurssialustan Basic- ja Pro-kuukausipaketeista. Alennuksen saa käyttämällä verkkokaupassa alekoodia NY20 . Lisätiedot ja tilaus: verkkovalmentajat.fi/tee-verkkokurssi

Purkamo Lahtinen Oy

Kaikille Nokian Yrittäjien jäsenille – 15% kaikista tuotteista ja palveluista. Puh 0106 669 620. Tutustu Purkamo Lahtiseen täällä

Liikuntamaailma Nokia

Tutustu 7 päivää veloituksetta, ei aloitus-/rekisteröintimaksua. Starttiohjaus 35€. Tutustu Liikuntamaailmaan täällä.

Jumppis

Nokian yrittäjien jäsenille 15% alennus hinnaston hinnoista, poislukien 12 kk jäsenyydet. Tutustu Jumppiksen palveluihin täältä.


Haluatko tarjota jäsenedun Nokian Yrittäjien jäsenyritykselle?

Jäsenedut on tarkoitettu jäseneltä toiselle.  Jos olet Nokian yrittäjät ry:n jäsen, voit tarjota paikallisille jäsenyrityksille jäsenetuja. Laita ehdotuksesi tarjottavasta jäsenedusta sähköpostilla nokian@yrittajat.fi.

Jäsenedut Pirkanmaalla

Katso tästä kaikki jäsenetusi, mitä aluejärjestösi tarjoaa.

Valtakunnalliset jäsenetusi

Katso tästä Suomen Yrittäjien kautta saamasi jäsenedut.