Nurmes 360 Palvelukartta

Nurmeksen viisi palvelevaa keskusta

Nurmeksen uusi upea palvelukartta on nyt julkaistu!

Nurmeksen ja Valtimon yrittäjät ry haluaa yhteisen palvelukartan avulla tuoda uudella tavalla esille kauniin kaupunkimme upeat viisi palvelevaa keskusta ja niiden yrityksiä. Tutustu tarjontaamme ja nauti samalla huikean hienoista maisemistamme!

Mukana on jo yrityksiä, tapahtumia ja nähtävyyksiä, ja sisältö kasvaa koko ajan. Mukaan mahtuu ja kaikki halukkaat ehtivät vielä kartalle. Karttaa kehitetään matkan varrella, ja uusia kohteita lisätään sitä mukaa, kun saamme tiedot.

Jaa linkkiä vapaasti, yhdessä olemme enemmän, myös markkinoinnissa!
Seuraa meitä myös Facebookissa!


Haluatko yrityksesi, tapahtumasi tai nähtävyyskohteesi mukaan kartalle?

Ota yhteyttä, niin kerron lisää:

  • hinnoista
  • miten Google Maps -linkitetty Palvelukartta voi nostaa sinun yrityksesi / tapahtumasi sivujen näkyvyyttä asiakkaille

Anne Korkalainen
Sivustorium / Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry
p. 050 3233 554
anne@sivustorium.fi

tai paina alla olevaa nappia ja lähetä tietosi ilmoittautumislomakkeella! Soitan sinulle lomaketiedot saatuani mahdollisimman pian.

Haluan mukaan Nurmes 360 Palvelukartalle

Soitan sinulle lomaketiedot saatuani mahdollisimman pian.

Hinnat:

Karttapalvelun alustaa ylläpitää ja kuvaukset toteuttaa STC Tuotanto
Hinta peruspaikkaan Nurmes 360 Palvelukartalla, yhteystietokorttiin logo, linkit ja Google Maps -linkitys sekä jakolinkki someen

  • Kertaveloitus perustiedot: perustamismaksu 100€ + alv 24%
  • Ylläpito vuosimaksu 100€ + alv 24% /vuosi

Lisäpalveluna on mahdollista tilata omille www-sivuille sijoitettava 360-sisäkuvaus, Matterport- kuvaus tai ilmakuvaus ulkotiloissa. Palvelun laskuttaa STC Tuotanto.

Kysy kuvaushinnoista tai pyydä esittely:

Antti Ikonen / STC Tuotanto
p.045 2598112
skyteamcopter(at)gmail.com
https://skyteamcopter.com/

Usein kysytyt kysymykset

– Palvelukartan perustamiskulu kertamaksuna ja ensimmäisen vuoden ylläpitomaksu laskutetaan sitten kun yrityksen kohdetiedot on lisätty kartalle ja linkkien toimivuus on testattu. Vuosimaksuisen palvelun seuraava vuosi laskutetaan vuoden kuluttua.

– Kyllä. Kaikki ovat tervetulleita kartalle mukaan yhteisesti markkinoimaan kaikkea sitä hyvää mitä Nurmeksessa on tarjolla. Olet toki tervetullut liittymään jäseneksi yhdistykseemme, jolloin saat tiedon muusta yrittäjiä hyödyttävästä toiminnastamme.

– Yritysten paikkamerkinnät ja yritystiedot lisätään Palvelukartalle siinä järjestyksessä kun saamme tiedot mukaan liittyvistä yrityksistä tai tapahtumista. Automaattisesti emme mitään kohdetta maksulliselle Palvelukartalle lisää, vaan palveluun liittymisestä sovitaan aina kunkin yrityksen kanssa erikseen. Voit aina kysyä lisää yhteyshenkilöltä Ella Kärjeltä p. 040 510 3289, karkikonsultit(ät)gmail.com

– Palvelukartallamme on varmasti mielekkäin olla mukana ne tapahtumat jotka toistuvat säännöllisesti (esimerkiksi vuosittain) ja ovat aina samassa paikassa. Näin pystyy parhaiten hyödyntämään Google Maps linkityksen. Myös Kylätalot tapahtumineen, Nuorisoseurojen talot ja Kyläyhdistykset saavat toiminnalleen lisänäkyvyyttä palvelukartan avulla. Kysy lisää!