Oulun Yrittäjät

Tervetuloa Oulun Yrittäjien sivuille

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen noin 1500 yrittäjän yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Maksuton
Yrittäjä Armi Soilanterä käsissään värikkäät geishapallot ja eri kuvassa yrittäjä Sami Alasimi kädet puuskassa.
21.11.2021 Uutinen

Oulun Yrittäjät palkitsi kivijalkakauppiaan ja tapahtuma-alan yrittäjän

Erotiikan Ajan yrittäjä Armi Soilanterä on Oulun Vuoden yrittäjä 2021. Erotiikan Aika painottaa palveluissaan kilpailijoistaan poiketen seksuaaliterveyttä ja on tehnyt uraauurtavaa työtä sillä saralla.…

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.