Helsingin Yrittäjät - Pohjois-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Pohjois-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Pohjois-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lue Pohjois-Helsingin Yrittäjien tuoreimmat yrittäjäuutiset

7.4.2022 Uutinen

Helsingin Uusi yhteiskoulu etsii yritysvierailukohteita 8.luokan opiskelijoille Pohjois-Helsingin alueelta 

Haluaisitko kertoa 8. luokkalaisille yrityksestäsi? Helsingin Uusi yhteiskoulu etsii yritysvierailukohteita 8.luokan opiskelijoille Pohjois-Helsingin alueelta  Vierailut ajoittuvat viikoille 19-21. Yritysvierailujen ryhmäkoot vaihtelevat 16-22 oppilaan välillä…

Tutustu Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Tutustu Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Helsingin pohjoisissa kaupunginosissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Katso jäsenedut

Katso jäsenedut

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Pohjois-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Tutustu meihin Facebookissa