Helsingin Yrittäjät - Pohjois-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Pohjois-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Pohjois-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistysten tapahtumat

Maksuton
Maksuton jäsenille
Maksuton jäsenille

Pohjois-Helsingin Yrittäjien tuoreimmat uutiset

30.1.2024 Uutinen

Esittelyssä Pohjois-Helsingin Yrittäjien uusi hallitus

Helsingin Yrittäjät – Pohjois-Helsinki ry on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Pohjois-Helsingin Yrittäjien vuosikokouksessa 2.11.2023 yhdistykselle valittiin uusi hallitus edistämään yrittäjien asioita omissa kaupunginosissaan.

Tutustu Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Helsingin pohjoisissa kaupunginosissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Katso jäsenedut

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Paikallisesti-tunnus

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Pohjois-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Tutustu meihin Facebookissa