Pohjois-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Pohjois-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tapahtumat ja koulutukset

Mies käärii hihat
Maksuton

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

21.11.2021 Uutinen

Koillis-Helsingin Lähitieto valittiin vuoden 2021 pohjoishelsinkiläiseksi yrittäjäksi

Koillis-Helsingin Lähitieto on paikallislehti, jolla on merkittävä rooli alueen tiedonvälittäjänä, tulkkina ja yhteisön rakentajana. Yrityksen toiminnasta hyötyvät niin yritykset, yhteisöt, järjestöt, paikalliset asukkaat kuin…

Tutustu hallitukseen

Tutustu hallitukseen

Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä Helsingin pohjoisissa kaupunginosissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Katso jäsenedut

Katso jäsenedut

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Pohjois-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.