Raahen Yrittäjät

Raahen Yrittäjät ry

Toimimme Suomen Yrittäjät ry:n (SY) aluejärjestön, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n (PPY) paikallisyhdistyksenä pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä. Tarkoituksenamme on asiantuntija- ja vaikuttajaverkostona parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä toiminta-alueellamme Raahessa. Yhdistyksellä on edustus mm. Raahen kaupungin elinvoimatoimikunnassa, työllisyystoimikunnassa sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtoryhmässä.

Yhdistyksen perusilmoitus tehtiin 28.2.1980 ja yhdistys rekisteröitiin Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 30.9.1981 Raahen Seudun Yrittäjät ry -nimellä. Nimenmuutos Raahen Yrittäjät ry:ksi rekisteröitiin 16.2.2015.

Tervetuloa mukaan!

Olemme raahelaisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tapahtumat ja koulutukset Raahessa

Jussi Riikonen

Pidämme yhtä ja yrittäjän puolta!

Yrittäjyyteen mahtuu iloa, ihmettelyä ja haasteita, menestystä ja menetyksiäkin. Yrittäjäyhteisössä tuemme toisiamme. Järjestämme kaikille yrittäjille avoimia verkostoitumistilaisuuksia, jäsentapahtumia ja koulutusta – ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset!

Keitä me olemme?

Raahen Yrittäjät ry:n hallitus tekee päätökset Yrittäjien toiminnasta Raahessa. Olemme kiinnostuneita Sinun toivestasi ja otamme innolla vastaan ideat paikallisen toimintamme elävöittämiseksi. Ota meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää toiminnasta ja työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuilta löydät myös Suomen Yrittäjien yhteystiedot.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.