Raaseporin Yrittäjät

Raaseporin Yrittäjät

Tervetuloa!

Toimimme elinvoimaisen raaseporilaisen yritystoiminnan edistämiseksi. Järjestämme ohjelmaa ja käymme keskustelua yrittäjien hyvinvoinnin ja menestymisen puolesta. Meitä on jo yli 350, tervetuloa mukaan!

Tulevat tapahtumat


Tervetuloa mukaan keskusteluryhmäämme!

Facebook-ryhmä on tarkoitettu yhteisille keskusteluille yrittäjyyttä ja Länsi-Uudenmaan kehitystä koskevista asioista. Sen tarkoitus on myös auttaa yrittäjiä verkostoitumaan: tutustumaan toisiinsa ja alueen yrityksiin ja löytämään yhteistyökumppaneita. Hallituksen jäsenet ovat tavoitettavissa ryhmässä ja kertovat täällä hallituksen työn kuulumisista.


LIITY MUKAAN FACEBOOK RYHMÄÄN TÄSTÄ!

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.