Raaseporin Yrittäjät

Hallitus 2024

Työskentelemme koko Raaseporin puolesta ja pyrimme järjestämään monipuolista ohjelmaa kaikille jäsenillemme iästä, sukupuolesta, toimialasta ja asuinpaikasta riippumatta.


Yhteystiedot

Henna Seger, puheenjohtaja

Puheenjohtaja 2021-
Hallituksen jäsen/vara pj 2018-2020
Yrittäjien jäsen 2009-

Yksinyrittäjänä halu verkostoitua muiden yrittäjien kanssa sekä mahdollisuus vaikuttaa veti minua mukaan hallitustyöskentelyyn. Olen näiden vuosien aikana saanut laajan yhteistyö- ja tukiverkoston ja olen päässyt kehittämään yhteistyötä yli kuntarajojen, yhdessä olemme enemmän! 

Haluan, että yrittäjillä on parhaimmat toimintaedellytykset keskittyä omaan osaamiseen. Teemme jatkossakin töitä yhdessä mm. Raaseporin kaupungin kanssa sekä tuomme hyviä käytänteitä muista kunnista ja sovellamme niitä meidän yrittäjille sopiviksi. 

Omassa tekemisessä mottoni on: “Ainoa tapa tehdä hyvää työtä, on rakastaa sitä mitä teet.”

Olkaa rohkeasti meihin hallituslaisiin yhteydessä, mikään kysymys ei ole turha, etsitään niihin yhdessä vastaukset! 

Puh.: 050 358 3024
Sähköposti: raaseporin@yrittajat.fi

Studio Hennas / MANCAVE

Mats Grönblom, varapuheenjohtaja

Yrittäjänä vuodesta 2016 ja yrittäjäneuvoston jäsenenä vuodesta 2020. Minulla on pitkä kokemus erilaisista markkinointi- ja myyntitehtävistä. Yrittäjänä pidän verkostoitumista ja keskustelua muiden yrittäjien kanssa erittäin arvokkaana – ota siis rohkeasti yhteyttä!

Mottoni – Se järjestyy!

Puh.: 0400 539 238

E-post: mats@gronblom.com

www.visitsouthpointfinland.fi

Christer Forsskåhl, talousvastaava

Minulla on monen vuoden kokemus yrityksen talouden ja hallinnon johtamisesta.

Olen toiminut sekä start-up että vakiintuneiden yritysten kanssa. Toisten  yrittäjien sparraus antaa minulle paljon.

Puh.: 0400 407 333
Sähköposti: christer.forsskahl@gmail.com

EKM Service Oy Ab edustaja

Mari Pylväläinen, jäsen

Olen Mari Pylväläinen, yksinyrittäjä, ensiavun ja turvallisuuden kouluttaja sekä Raaseporin Yrittäjien hallituksen jäsen. Hallituksen jäsenenä toivon voivani tukea muita alueen yrittäjiä sekä edesauttaa yhteistyöverkostojen rakentamisessa. Vertaistuki on meille yrittäjille äärimmäisen arvokasta ja on hienoa saada olla mukana rakentamssa siltoja eri toimijoiden välille. Yrittäjän henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat asioita, joihin me toivottavasti voimme positiivisesti vaikuttaa.

Mottoni on: ”Hyvällä sykkeellä”

Puh.: 040 525 6366
Sähköposti: mariens.ensiapu@gmail.com

www.mariens.fi

Dennis Nyman, jäsen

Olen osallistunut Tammisaaren ensimmäisen coworking-tilan perustamiseen, toiminut rakennusalan yrittäjänä vuodesta 2019 ja nyt minut on valittu Raaseporin Yrittäjien hallitukseen vuodelle 2023. Hallituksessa minulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten organisaatio ajattelee erilaisissa asioissa, pääasiassa omalla toimialallani sekä saada enemmän osallistumista yritysmaailmaan.

Puh.: 050 552 7100
Sähköposti: dennis@tomcon.fi

https://tomcon.fi/

Sebastian Laxell, jäsen

Anders Helle, jäsen

Alexandra Lundmark, jäsen