Sammon Yrittäjät

Sammon Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa tapahtumiin

Tervetuloa mukaan Sammon Yrittäjiin!

Sammon Yrittäjät ry on yksi Pirkanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksistä. Tarkoituksemme on tukea tamperelaisia jäsenyrityksiämme monin eri tavoin, tiedottaa elinkeinoelämään liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä toimia yrittäjän äänenä kunnallisen päätöksenteon valmistelussa. Liittymällä meihin pääset luonnollisesti osaksi myös Pirkanmaan Yrittäjiä!

Järjestämme jäsenillemme mielenkiintoisia tapahtumia ja koulutuksia, jotka tarjoavat mm. loistavan väylän hankkia uusia kontakteja kaupanteon välineeksi. Tiedotamme ajankohtaisista asioista ja tapahtumistamme näillä kotisivuilla sekä Facebookissa.

Yhdistyksemme toiminnasta vastaa hallitus, joka valitaan yhdistyksemme yrittäjistä. Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita ja -toiveita yhdistyksemme kehitykseen ja tapahtumiin liittyen. Yhdistyshän on juuri sellainen, millaiseksi jäsenet sen haluavat tehdä!

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Puheenjohtaja
Raine Tuomela

sammon[at]yrittajat.fi

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Sammon Yrittäjät

Sammon Yrittäjät ry:n jäsenyritykset kuuluvat Suomen Yrittäjiin aluejärjestön, Pirkanmaan Yrittäjät ry:n kautta. Sammon Yrittäjien jäsenenä saat kaikki Suomen Yrittäjien jäsenedut, Pirkanmaan Yrittäjien jäsenedut ja valtavan määrän business-kontakteja. Tapaat muita yrittäjiä lukuisissa tilaisuuksisssa ja tapahtumissa joissa voit vaihtaa käyntikortteja heidän kanssaan. Saat myös maksutonta neuvontaa mm. laki-, työsuhde-, sopimus-, perintä-, rahoitus- ja ulkomaankauppaan liittyvissä asioissa.
Yrittäjien jäsenenä saat suoria rahallisia etuja mm. matkapuheluiden, polttoaineiden, sähkön, hotellien ym. hinnoista. Etuja käyttämällä saat helposti koko jäsenmaksusi takaisin.

Osana yhteisiä tapahtumia on tietysti myös hauskanpito ja rentoutuminen muiden yrittäjähenkisten kanssa.

Jäsenyys kannattaa, Yrittäjäjärjestö on yrittäjän luotettava kumppani!

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.