Sauvon Yrittäjät

Sauvon Yrittäjät

Pienen ja pippurisen Sauvon lähes 3 000 asukkaaseen mahtuu liki kolmesataa yrittäjää, joista puolet edustavat perinteisiä maatalousaloja, puolet monenlaista muuta osaamista. Yhdistyksemme on Suomen järjestäytyneimpiä ja takaamme jäsenillemme hyvät verkostoitumismahdollisuudet.

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme sauvolaisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Täällä me olemme!

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tapahtumia ja koulutuksia alueella

Koulutukset ja seminaarit

Omistajanvaihdosristeily

Vapaa-aika ja juhlat

Härkähumut

Nuoret yrittäjät

NY: Bisnestä ja sporttia!

Uutisia Varsinais-Suomesta

23.5.2024 Uutinen

Maskun Yrittäjien ensimmäinen elämäntyöpalkinto Toivo Sukarille

Maskun Yrittäjät ry jakoi ensimmäistä kertaa elämäntyöpalkinnon, ja sen sai Maskun Kalustetalon perustaja ja pitkäaikainen yrittäjä Toivo Sukari. Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Teija Leino luovutti palkinnon Sukarille 23.5.2024…