Sauvon Yrittäjät

Sauvon Yrittäjät

Pienen ja pippurisen Sauvon lähes 3 000 asukkaaseen mahtuu liki kolmesataa yrittäjää, joista puolet edustavat perinteisiä maatalousaloja, puolet monenlaista muuta osaamista. Yhdistyksemme on Suomen järjestäytyneimpiä ja takaamme jäsenillemme hyvät verkostoitumismahdollisuudet.

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme sauvolaisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Täällä me olemme!

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tapahtumia ja koulutuksia alueella

Porin Eteläranta

Uutisia Varsinais-Suomesta

28.9.2023 Uutinen

Rakennusalan tilannetta puitiin Yrittäjien tilaisuudessa: kuopassa ollaan, mutta kuluttajien luottamuksen odotetaan palautuvan

Varsinais-Suomen Yrittäjät järjesti torstaina 28. syyskuuta keskustelutilaisuuden rakennusalan jäsenyrittäjille. Tilaisuudessa kuultiin Suomen Yrittäjien Petri Malisen, Someron Säästöpankin Teemu Alangon, Rakennusteollisuuden Katja Suovon sekä Priima…