Seinäjoen Yrittäjät

Techteam ja Cityteam


Techteam

Techteam on seinäjokelaisten teknologiateollisuuden ja teknisen kaupan alan yritysten verkosto, jonka tavoitteena on lisätä toimintaan osallistuvien yritysten liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä. Techteamin verkostoryhmän toiminta ja tapahtumat ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille yrityksille.

Techteam -ohjausryhmä

  • Ohjausryhmä toimii seinäjokelaisten yritysten hyödyksi ja tarkistaa verkoston strategiset painopisteet vuosittain verkostosta tulleet toiveet ja uudet avaukset huomioon ottaen.
  • Techteamin ohjausryhmä koordinoi toimintaa. Ohjausryhmä kasataan vuosittain Techteamin verkoston aktiivisista toimijoista ja se koostuu Seinäjoen Yrittäjien, Into Seinäjoen, yritysedustajien sekä oppilaitosedustajien muodostamasta asiantuntijaryhmästä.
  • Ohjausryhmän alla toimii tiivis, muutaman hengen työryhmä, joka vastaa tiimin operatiivisesta toiminnasta mm. tapahtumien toteutuksista.

Oletko kiinnostunut techteamin toiminnasta? Ilmoittaudu mukaan verkostoon!


Cityteam

Keskusta-alueen yritysten yhteistyöverkosto Cityteam toimii aktiivisesti keskustan elinvoimaisuuden ja houkuttelevuuden kehittämiseksi. Seinäjoen Yrittäjät ry on mukana Cityteamin toiminnassa. Verkostoa luotsaa Into Seinäjoen keskustakehittäjä Jenniina Palmu. Tiimi tuottaa tapahtumia sekä kaupallisia tempauksia Seinäjoen ydinkeskustaan ja nostaa esille keksustayrittäjien kuulumisia. 

Seinäjoen keskusta-alueen tapahtumista löytyy ajankohtaista tietoa sosiaalisen median Seinäjoen keskustassa tapahtuu -tileiltä.

Kiinnostuitko Cityteamin toiminnasta? 

Lisätietoja verkoston toiminnasta saat keskustakehittäjä Jenniina Palmulta (jenniina.palmu(at)intoseinajoki.fi