Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Siikajoen Yrittäjät Ry

Siikajoen Yrittäjät

Yhdessä yhtenä

Siikajoen Yrittäjien yhdistystoiminta on aktiivista ja yhdistykseen kuuluukin yli 120 yrittäjää. Olemme aidosti läsnä paikallisten yrittäjien arjessa. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme tapahtumia sekä verkostoitumista mukavassa porukassa, tuuha mukkaan!

Siikajoen Yrittäjät on vuoden 2020 paikallisyhdistys! Jokaista tarvitaan, ja kannustavassa ilmapiirissä on hyvä yrittää, yhdessä yhtenä! Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen kertoo syyn Siikajoen Yrittäjien menestykseen: Vahva viestinnällinen ote ja osaaminen sekä viestinnän hyödyntäminen, hallituksen sisäiset vastuutukset sekä hyvä jäsenkehitys. Lyhyesti argumentoiden: meillä on hyvä pössis! Vankka tavoitteemme on kasvattaa osaajien joukkoa entuudestaan.

Meitä on moneksi
Siikajoella on paljon maa- ja metsätalousyrittäjiä, mutta mukaan mahtuu monia muitakin toimijoita. Joukostamme löytyy vankkaa osaamista teollisuuden, rakentamisen, kaupan alan, hyvinvoinnin, alkutuotannon, sekä erilaisten palvelualojen parissa. Ja paljon muuta!

Käytetään paikallisia palveluita
Mitä enemmän käytetään paikallisia palveluita, niin sitä elinvoimaisempana kunta pysyy. Siikajoella toimivilla yrityksillä ja yrittäjillä on vakaa aikomus tuottaa kuntaan jatkossakin palveluita, jotta kunta pysyy elinvoimaisena. Siihen tarvitsemme yhteisöllisyyttä sekä aktiivista palveluiden käyttöä kuntalaisilta. Kaikin puolin kaikille on erityisen tärkeää, että paikallisia palveluita käytetään! Silloin Siikajoella on hyvä yrittää sekä elää.

Yhteistyöllä onnistutaan 
Luottamuksen rakentaminen ja avoin toiminta kunnan kanssa on meille siikajokisille yrittäjille ensiarvoisen tärkeää. Perustukset on valettu ja tulevaisuus näyttää, mitä niiden päälle rakentuu aktiivisella toiminnalla sekä yhteistyöllä. Hyvä on pitää mielessä, että yrittäjät pärjäävät ilman kuntaa, mutta kunta ei pärjää ilman yrittäjiä. Olemme siis jatkossakin mukana vaikuttamassa kunnan ja yrittäjien välisen yhteistyön kehittämisessä. Meidän yrittäjien tehtävänä on viedä viestiä eteenpäin, että ainoastaan toimivat yritykset takaavat kunnan elinvoimaisuuden!

Sijainnilla on väliä
Siikajoki on sijainniltaan erinomainen paikka yrittää, sillä 8-tie, 86-tie, sekä rautatie luovat hyvät kulkuyhteydet ympäri Suomen. Unohtamatta Oulun lentokenttää, joka on alle tunnin ajomatkan päässä Siikajoelta. Lisäksi kahden kaupungin, Oulun ja Raahen, läheisyys tuovat yrittäjyyteen lisäarvoa sekä tarvittavaa pontta.

Yhdessä yhtenä – puhuen hyvää takanapäin.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.