Siilinjärven Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Siilinjärven Yrittäjät on paikallisyhdistys, jossa on jäseniä tällä hetkellä n. 300. Toimintamme tavoitteena on jäsentemme välisen yhteistyön lisääminen ja edistäminen. Pyrimme siihen, että yrittäjyys ja yrittäminen näkyisivät kuntalaisten arjessa. Puhumme yrittäjien toimintaedellytysten puolesta. Teemme vuorovaikutteista yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Uskomme parempaan huomiseen: Yhdessä olemme enemmän!

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Leppävirran yrittäjät logo
Maksuton
yom
Maksuton
YOM
Maksuton
YOM
Maksuton
YOM
Maksuton
Maksuton
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.