Turun Yrittäjien viestintä

Keskustelua, tietoa, hyviä vinkkejä, edunvalvontaa.

Julkaisemme mielellään nettisivuillamme sekä jäsenlehdessämme jäsenyrittäjiemme yritystoimintaan liittyviä uutisia. Valmiita uutisia ja tiedotteita (mielellään kuvan kera) voi lähettää sähköpostilla Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholaiselle, anne.aholainen@yrittajat.fi

Turbå-lehti

Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Turbå-jäsenlehden. Turkulaisten yrittäjien oman lehden sivuilla on paljon asiaa yrittäjälle mm. jäsenpalveluista ja -eduista sekä tapahtumista. Lehdessä on myös aina tarinoita turkulaisten yrittäjien arjesta.

Lehteen myydään mainostilaa ja lehti on erinomainen keino tavoittaa turkulaisia yrittäjiä. Lue mediakorttimme tästä.

Turun Yrittäjät somessa

  • Facebook www.facebook.com/turunyrittajat
  • Twitter @turunyrittajat
  • Instagram @turunyrittajat

Uutiskirjeet

Turun Yrittäjien uutiskirjelähetetään jäsenille noin kerran kuukaudessa. Uutiskirjeessä on ajankohtaista ja rahanarvoista tietoa tulevista tapahtumista ja koulutuksista, järjestön edunvalvontatyöstä ja jäseneduista sekä yrittäjyyden ajankohtaisista ilmiöistä. Uutiskirje lähetetään kaikille niille järjestön jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä ja jotka ovat sallineet uutiskirjeen toimituksen. 

Aluejärjestö Varsinais-Suomen Yrittäjät lähettää myös kuukausittain oman uutiskirjeen ja Suomen Yrittäjien uutiskirje lähetetään jäsenyrityksille kaksi kertaa kuukaudessa.

Onhan yhteystietosi ajan tasalla? Tietosi eivät päivity automaattisesti, vaan osoitteenmuutokset ja muut tietojen vaihtumiset on ilmoitettava meille itse. Voit päivittää tiedot jäsenportaalissa: https://jasenpalvelu.yrittajat.fi