Turun Yrittäjät

Yhteistyökumppanit/Our partners

Yhteistyökumppaneidemme kanssa suunnittelemme jäsenistömme tarpeiden ja toiveiden mukaisia yhteisiä tapahtumia ja koulutuksia.

Together with our partners, we plan joint events and training sessions based on the needs and wishes of our members.

Benefits of Our Partners

-Our partners receive visibility in communication according to the agreement.
-Partners are featured with logos/images, brief descriptions, and links on our website.
-As a partner, you can tap into Turun Yrittäjät’s extensive network of over 2000 companies.
-We collaborate to design events or training sessions tailored specifically for our partners.
-Together, we support and promote entrepreneurship education.
-Partners receive communication such as newsletters and magazines.

! However, partner benefits do not include access to member services,membership card, membership benefits or voting rights in association meetings.

Would you like to become a partner?

Please feel free to get in touch with Turun Yrittäjät chairman Mikko Rantanen if you’re interested in supporting Turun Yrittäjät and networking with our members.

Mikko Rantanen, 045 113 0319, turun@yrittajat.fi

Kumppaniemme edut

  • Kumppanit saavat näkyvyyttä viestinnässä sopimuksen mukaan
  • Kumppanit löytyvät logoina/kuvina, lyhyenä kuvauksena ja linkkeinä kotisivuiltamme
  • Kumppanina pääset hyödyntämään Turun Yrittäjien laajaa yli 2000 yrityksen verkostoa
  • Suunnittelemme yhdessä juuri kumppanillemme sopivat tapahtumat tai koulutukset
  • Tuet ja kehität kanssamme yrittäjyyskasvatusta
  • Kumppaneille lähetetään viestintä, kuten uutiskirjeet ja lehdet

Yrityksille tarjottavat jäsenpalvelut, jäsenkortti, edut ja neuvonta eivät ole kumppanien käytössä. Kumppaneilla ei ole myöskään äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Haluatko kumppaniksi?

Otathan yhteyttä puheenjohtajaamme, mikäli haluat olla mukana tukemassa Turun Yrittäjiä ja verkostoitua jäsenistömme kanssa.

Täytä lomake osoitteessa: https://www.lyyti.fi/questions/3563f8cac8

Mikko Rantanen
Puh. 045 113 0319
Sähköposti: turun@yrittajat.fi

Pääyhteistyökumppanit

OP Turun Seutu on yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Tarjoamme ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Kattavien mobiili- ja verkkopalveluiden lisäksi palvelemme 8 palvelupisteessä toimialueellamme, joka kattaa Turun, Kaarinan, Raision, Naantalin ja Paraisten kaupunkien sekä Liedon, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueet. Pankissamme työskentelee noin 210 finanssialan ammattilaista.

https://www.op.fi//web/op-turun-seutu

 

Olemme lähellä, näemme kauas

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä sekä Turun kaupungin tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä.

Asiakkaillemme tarjoamme energiapalveluja ja ympäristöystävällisesti tuotettua sähköä ja lämpöä ja jäähdytystä. Palvelutarjontamme kattaa sähköenergian myynnin ja sähkön jakelun sekä kaukolämmön, -jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen sekä liikennevaloihin ja sähköautojen latauspisteet ja aurinkopaneelit.

www.turkuenergia.fi

Veritas on yrittäjien eläkevakuutusyhtiö. Meiltä saat yelin ja tyelin lisäksi oman vakuutusihmisen, joka tietää puolestasi kaiken eläkevakuutuksista, jotta sinä voit keskittyä yrittämiseen.

Emme ole isoin tai tunnetuin eläkeyhtiö, mutta se saa meidät vain yrittämään enemmän. Meille sinä olet ykkönen, tervetuloa aina jonon ensimmäiseksi.

Soita puh 010 195 612, vastaamme puheluusi alle 20 sekunnissa tai laita meiliä yel@veritas.fi.

https://veritas.fi

Muut yhteistyökumppanit

 

Serenum tarjoaa yrityksille ja yrittäjille laaja-alaista palvelua niin jokapäiväistä elämää koskevissa lainsäädännöllisissä kysymyksissä kuin yritysverotuksen mutkikkaampien pulmien ratkaisussa.

Autamme muun muassa erilaisissa sopimus- ja yrityskauppa-asioissa sekä kaikissa verotukseen liittyvissä tilanteissa. Haemme verohallinnon ennakkoratkaisuja ja toimimme tulkkina viranomaisen ja veronmaksajan välillä. Lisäksi teemme verosuunnittelua yhdistettynä yhtiöoikeudelliseen ja riskienhallinnan neuvontaan. Yritysjärjestelyissä toimimme avaimet käteen -mallilla suunnittelusta toteuttamiseen.

Meille on tärkeää räätälöidä toimet sopimaan juuri kunkin yrityksen yksilölliseen tilanteeseen. Olemme inhimillisiä. Tarjoamme palveluita ihmiseltä ihmiselle – jotta voit nukkua yösi hyvin.

Tutustu verkkosivuilta meihin paremmin

 

Kasvun myötä tai toiminnan muuttuessa eteen tulee usein huoli työvoiman riittävyydestä ja sen osaamisesta. Turun AKK:lla on tarjota paljon erilaisia osaamisen kehittämisen vaihtoehtoja. Moni yritys on jo löytänyt kauttamme uutta osaavaa työvoimaa. Esim. Helppo oppisopimus kasvattaa edelleen suosiotaan ja se onkin erinomainen, nopea ja helppo tapa hankkia toimintaan lisäkäsiä.

Kun haluat kuulla lisää eri vaihtoehdoista soita: asiakkuuspäällikkö Risto Ruohola, puh. 0400 806 116