Tuusulan Yrittäjät

Tuusulan Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Yhteistyösopimus allekirjoitettiin Tuusulan kunnan kanssa!

Tuusulan, Kellokosken ja Jokelan yrittäjäyhdistykset tekevät upeaa yhteistyötä keskenään. Erittäin tärkeä yhteistyökumppani on myös Tuusulan kunta! Keskiviikkona 8.11.2023 allekirjoitettiin yhteistyösitoumus Tuusulan kunnan ja alueen yrittäjäyhdistysten kanssa.

Lue lisää linkistä: https://docreader.readspeaker.com/docreader/?jsmode=1&cid=bysmc&lang=fi_fi&url=https%3A%2F%2Ftuusula.cloudnc.fi%2Fdownload%2Fnoname%2F%7B5605aae0-5f1e-49f5-a2f6-892ba4683b4b%7D%2F88838&referer=https%3A%2F%2Ftuusula.cloudnc.fi%2F&page=1

Tapahtumia Tuusulassa

Tuusulan kokous2018

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja. Osallistumalla kokouksiimme ja tapahtumiimme voit itse vaikuttaa yhdistyksemme toimintaan. Yhdessä olemme vahva vaikuttaja paikkakunnallamme.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.