Uudenkaupungin Yrittäjät

Liity jäseneksi

Liity Uudenkaupungin Yrittäjien jäseneksi tästä

Meidän mielestämme yrittäjyys on paras uravalinta. Yrittäjyyden ihme ei ole ylivertainen tuote, keksintö tai liikeidea. Yrittäjyyden ihme on se, että alkaa toteuttaa asioita ja saavuttaa omat unelmansa. 

  • Järjestönä vaikutamme siihen, että yhteiskunta ja sen päättäjät suhtautuvat kannustavasti ja tukien yrittäjyyteen. Yrittäjien ääni kuuluu päätöksenteon kaikilla tasoilla.
  • Jäsenenä saat rahanarvoisia jäsenetuja mm. vakuutuksista, puhelinpalveluista, polttoaineista sekä matkoista ja majoituksesta.
  • Yrittäjäjärjestön neuvontapalvelu ja koulutukset tukevat yrittämisen haasteissa ja auttavat välttämään karikot jo ennakolta.

Toivotamme joukkoomme kaikki yrittäjät, oletpa ollut yrittäjänä pitempään tai vasta ryhtynyt yrittäjäksi tai olet kiinnostunut seniorijäsenyydestä. 

Jäseneksi liityt omaan paikallisyhdistykseesi, mutta saat käyttöösi myös aluejärjestön ja keskusliiton edut. Aluejärjestöjen paikallisesti neuvottelemista eduista ja palveluista, joista saat tietoa omasta aluejärjestöstäsi.

Kiinnostuitko?

Liittymislomakkeen ja jäsenyyden hinnan sekä lisätiedot löydät täältä: Liity jäseneksi – Yrittajat.fi

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä Uudenkaupungin Yrittäjiin uudenkaupungin@yrittajat.fi tai aluejärjestöön Varsinais-Suomen Yrittäjiin vsy@yrittajat.fi  

tai tutustu nettisivuilla https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/varsinais-suomen-yrittajat/