Liity jäseneksi

Liity Uudenkaupungin Yrittäjien jäseneksi tästä

Meidän mielestämme yrittäjyys on paras uravalinta. Yrittäjyyden ihme ei ole ylivertainen tuote, keksintö tai liikeidea. Yrittäjyyden ihme on se, että toiset meistä alkavat toimiin unelmansa saavuttaakseen. 

  • Järjestönä vaikutamme siihen, että yhteiskunta ja sen päättäjät suhtautuvat kannustavasti ja tukien yrittäjyyteen. Yrittäjien ääni kuuluu päätöksenteon kaikilla tasoilla.
  • Jäsenenä saat rahanarvoisia jäsenetuja mm. vakuutuksista, puhelinpalveluista, polttoaineista sekä matkoista ja majoituksesta.
  • Yrittäjäjärjestön neuvontapalvelu ja koulutukset tukevat yrittämisen haasteissa ja auttavat välttämään karikot jo ennakolta.
  • Tiedotuspalvelu tarjoaa tuoreimman ja tärkeimmän tiedon mm. lakimuutoksista – ymmärrettävällä kielellä kerrottuna.

Toivotamme joukkoomme kaikki yrittäjät, oletpa ollut yrittäjänä pitempään tai vasta ryhtynyt yrittäjäksi tai olet kiinnostunut seniorijäsenyydestä. 

Jäseneksi liityt omaan paikallisyhdistykseesi, mutta saat käyttöösi myös aluejärjestön ja keskusliiton edut. Aluejärjestöjen paikallisesti neuvottelemista eduista ja palveluista, joista saat tietoa omasta aluejärjestöstäsi.

Kiinnostuitko?

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä Uudenkaupungin Yrittäjiin uudenkaupungin@yrittajat.fi tai aluejärjestöön Varsinais-Suomen Yrittäjiin vsy@yrittajat.fi  

tai tutustu nettisivuilla https://www.yrittajat.fi/varsinais-suomen-yrittajat