Verkostot

Nuoret Yrittäjät koostuvat nuorista (alle 35-vuotiaista) eri alan yrittäjistä. Tavoitteenamme on tuoda nuorten yrittäjien asioita esille. Toivomme myös voivamme auttaa ja neuvoa nuoria aloittavia yrittäjiä. Esilläololla toivoisimme herättävämme kiinnostusta ja innostusta yrittäjyyteen. Nuoret Yrittäjät toimivat aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien alla. Lue lisää täältä!

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Yksinyrittäjien verkostoa vetää Rannikko-Pohjanmaalla Birgit Nurmela / Fyrrypiste, +358 40 755 9029 birgit@fyrrypiste.fi.

Kansainvälisen kaupan foorumin tarkoituksena on koota yhteen kv-kauppaa harjoittavat, sitä suunnittelevat tai siitä ylipäätään kiinnostuneet yrittäjät jakamaan kokemuksiaan. Foorumi tekee yritysvierailuja ja siellä kuullaan erialsia yrittäjätarinoita. Seuraa tapahtumasivuamme seuraavan tapaamisen bongaamiseksi! Lisätietoja foorumista saat vetäjältä Mari Pohjanniemi-Kivi, 050 911 2208, mari.pohjanniemi-kivi@yrittajat.fi.

Tämä verkosto on ollut starttaamisvaiheessa jo pidempään, mutta ensimmäistä tapaamista varten halutaan odottaa että pääseme kasvotusten tapaamaan. Lisätietoja verkostosta saat Mari Pohjanniemi-Kivi, 050 911 2208, mari.pohjanniemi-kivi@yrittajat.fi.