Varkauden Yrittäjät

Varkauden Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Yhdistyksemme on Varkaudessa toimivien pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittinen etujärjestö, jonka tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä Varkauden talousalueella.

Toiminnan tarkoituksen toteuttamiseksi ja yrittäjäkunnan yhteisten etujen ajamiseksi Varkauden Yrittäjät toimii yhteistyössä keskusliiton Suomen Yrittäjät ry ja aluejärjestön Savon Yrittäjät ry:n kanssa. Yhdistyksemme jäsenyrityksillä on käytettävissä Suomen ja Savon Yrittäjien neuvonta-, koulutus- ja muut monipuoliset jäsenedut.

Yhdistyksemme on perustettu 1940. Jäsenmäärä noin 260.

Näiden nettisivujen perustietoja ylläpidetään ajantasaisesti. Ylläpidosta vastaa Varkauden Yrittäjien hallitus.

Meidät löydät myös Facebookista, tykkää meistä ja esittele itsesi täällä

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Maksuton jäsenille
Mies käärii hihat

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.