Mobiilikortti

Työmatkalla tai lomalla laiturinnokassa.
Asiakastapaamisessa tai tien päällä.

Ei väliä, sillä Jäsenpalveluun sisältyvän Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortin avulla jäsenyytesi ja siihen kuuluvat edut kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Jäsenpalvelussa voit päivittää jäsentietojasi, hyödyntää mobiilijäsenkortilla sekä valtakunnalliset että alueelliset edut ja lukea ajankohtaisista uutisista sekä tapahtumista. Myös kaikki sinulle tärkeät yhteystiedot ja linkit ovat vain napin painalluksen päässä. Juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Mobiilijäsenkortista on tarjolla kaksi versiota

Mobiilijäsenkortista on tarjolla kaksi versiota: sovelluskaupan kautta ladattava puhelinsovellus ja verkkoselaimen kautta käytettävä. Voit näyttää mobiilijäsenkorttiasi esimerkiksi jäsenetua käyttäessäsi samalla tavalla kuin fyysistä jäsenkorttia. Polttoaineiden jäsenetua hyödyntäessäsi käytä muovista jäsenkorttia tai liitä jäsenkorttisi polttoaineyhtiön mobiilisovellukseen.

Lataa mobiilikortti sovelluskaupasta

  • Etsi Suomen Yrittäjien jäsennumerosi. Löydät sen helpoiten muovisesta jäsenkortistasi tai viimeisimmästä laskustasi. Etkö saa selville jäsennumeroasi? Ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteesta jasenpalvelu@yrittajat.fi.
  • Lataa mobiilijäsenkortti sovelluskaupasta. Löydät sen hakusanalla: suomen yrittäjät. Sovelluskaupoissa mobiilijäsenkortin nimi on Suomen Yrittäjät, ja sen tunnistaa tutusta Y-logostamme.
    Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortti on saatavissa Android- ja IOS-käyttöjärjestelmiin. Klikkaa alla olevista linkeistä lataamaan mobiilijäsenkortti laitteellesi
Google Play App Store

Kirjaudu jäsennumerolla ja jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteella

Kun olet ladannut Suomen Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi, syötä jäsenkortin kirjautumissivulla jäsennumerosi ja jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Sovellus kysyy vielä etunimen, sukunimen ja puhelinnumeron rekisteröitymistä ja vahvistuskoodin lähettämistä varten. Saat pian tekstiviestillä vahvistuskoodin, jolla voit aktivoida sovelluksen.

  1. Siirry Jäsenpalveluumme: https://www.yrittajat.fi/kirjaudu
  2. Kirjaudu sisään jäsenrekistereissämme olevalla sähköpostilla ja omalla salasanallasi. Jos et ole aiemmin kirjautunut, tee itsellesi salasana Tilaa uusi salasana -toiminnolla.
  3. Kun kirjautuminen jäsenpalveluun ei onnistu. Jos et kaikesta huolimatta pysty kirjautumaan, voit olla yhteydessä: jasenpalvelu@yrittajat.fi

Mobiilikortin löydät Yrittäjät.fi -sivustolta kirjautuneen käyttäjän Omalta etusivulta sekä Omista tiedoista, Jäsenpalvelun ylävalikosta.