Tilaus- ja toimitusehdot Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:n tarjoamiin koulutuspalveluihin ja -tuotteisiin

  1. Yritysasiakkaat sekä muut yhteisöt voivat ostaa verkkokaupasta ja Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:ltä (Y-tunnus 0581846-9) koulutuspalveluita ja -tuotteita (etäkoulutukset ja koulutustallenteet). Myynnissä sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.
  2. Yritysasiakkaat sekä muut yhteisöt voivat tilata tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin tilaajan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Lisäksi yhteystietoja käytetään sen tarkistamiseksi, onko ilmoittautunut osallistuja Suomen Yrittäjien jäsen. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.
  3. Tarkempi asiakkaiden henkilötietojen käsittely on kuvattu Yrittäjien tietosuojaselosteessa.
  4. Palveluiden ja tuotteiden hinnat: Hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne ovat esittelysivuilla ilman arvonlisäveroa. Kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero lisätään hintaan kassalla. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka koulutuksella tai koulutustallenteella oli ostohetkellä.

Tarkastamme asiakkaiden jäsenyyden jäsenrekisteristämme. Pidätämme oikeuden veloittaa erotus ei-jäsenen hintaan jälkikäteen laskulla, jos etäkoulutukseen ilmoittautunut tai koulutustallenteen ostanut ei edusta Suomen Yrittäjien jäsenyritystä, mutta on tehnyt oston jäsenhinnalla.

  1. Etäkoulutusten muutos- ja peruutusehdot: Etäkoulutukseen ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle samassa yrityksessä ilman erillistä ilmoitusta. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse numeroon 09 2292 2962 tai sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Suomen Yrittäjien Sypoint Oy pidättää oikeuden peruuttaa etäkoulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille viimeistään 5 vuorokautta ennen etäkoulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Poikkeuksena edellä mainittuun on kouluttajan akuutista sairastumisesta johtuva siirto, jolloin ilmoitus siirrosta tehdään viimeistään tunti ennen etäkoulutuksen alkua.

Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Järjestäjä ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

  1. Koulutustallenteiden muutos- ja peruutusehdot: Koulutustallenteilla ei ole palautusoikeutta.
  2. Palveluiden ja tuotteiden maksaminen: Maksutapoina toimivat suomalaiset verkkopankit, suomalaiset luottokortit ja lasku. Jos maksutavaksi valitaan verkkopankki tai luottokortti, osallistumismaksu maksetaan heti.

Jos maksutavaksi on valittu laskutus, Suomen Yrittäjien Sypoint Oy toimittaa laskun oston yhteydessä annettuun osoitteeseen. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä.

Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:llä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

  1. Suomen Yrittäjien Sypoint Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Suomen Yrittäjien Sypoint Oy ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.