• Yhteistyössä Googlen kanssa

Grow with Google -etäkoulutukset: SEM, SEO, SoMe ja Analytiikka

Verkossa

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Koulutukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille. Voit osallistua kaikkiin tammikuun Grow with Google -kiertuetapahtumiin etänä.

Pk-yrittäjien digitalisoituminen ja uusien digitaitojen oppiminen on erittäin tärkeää, jotta yrittäjät  voivat kehittää liiketoimintaa sekä kilpailla verkossa suurempien yritysten kanssa. Yrittäjien digitaitojen kehittämistä varten olemme mukana Grow with Google -kiertueella, jonka aikana voit osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin oppimaan lisää ja kuuntelemaan tarinoita suomalaisilta yrittäjiltä heidän haasteista ja onnistumisista. 

Jokaisena kiertuepäivänä pääset osallistumaan eri digitaitojen eksperttien koulutukseen ja näitä taitoja voit hyödyntää omassa yrityksessä. Alta näet tammikuun koulutukset ja kouluttajat:

  • 12.1. Hakukoneoptimointi (SEO) – Sanna Silvola, Laurentium
  • 13.1. Hakukonemarkkinointi (SEM) – Vilma Järvinen, Quru
  • 26.1. Analytiikka – Kouluttaja ilmoitetaan pian
  • 27.1. Sosiaalinen media – Riku Määttä, Mainostoimisto Luma

Ilmoittaudu kiertueelle osoitteessa: https://diginousu.fi/kiertue

Grow with Google -kiertueen Oulu -teemainen päivä pidetään 27. päivä tammikuuta 2022. Kiertueen tapahtumat tuovat paikalliset yrittäjät sekä päättäjät yhteen keskustelemaan, verkostoitumaan ja oppimaan uutta. Tilaisuuden tarkoitus on luoda uusia kontakteja, oppia uusia digitaitoja sekä avata keskustelua paikallisesta yrittäjyydestä. Oulun Grow with Google -tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Googlen, Suomen Yrittäjänaisten ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa.

Tapahtuma toteutetaan etänä.

Ohjelma 27.1.2022

9:00 – 9:10 Tapahtuman avaus – Heidi Jern, Google

Tervehdyssanat, ministeri Tytti Tuppurainen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien terveiset, toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen

9:10 – 10:00 Paneelikeskustelu: Miten varmistaa pk-yritysten digitaalinen kehitys?

10:00 – 10:10 Golden Pin -palkinnonjako

10:10 – 10:25 Yrittäjätarina, toimitusjohtaja, yrittäjä Jonna Muurinen, Kuulu Oy 

10:25 – 10:30 Tauko

10:45 – 11:45 SoMe-koulutus – Sisällöntuottaja Riku Määttä, Mainostoimisto Luma

Paneelikeskustelu

Paneeli käsittelee paikallista yrittäjyyttä ja kuinka voidaan varmistaa pk-yritysten digitaalinen kehitys. Lisäksi keskustellaan kansainvälistymisestä sekä mitä konkreettisia keinoja valtiolla, kunnilla, yrityksillä ja järjestöillä on jo käytössä ja mitä tarvitaan lisää. Paneelikeskusteluun olemme kutsuneet kansanedustaja Jenni Pitkon sekä yrittäjät Teemu Kivioja (Tecinspire) ja Ari Takanen (Kielo Growth). Paneelikeskustelua moderoi Google Suomen Yhteiskuntasuhteiden johtaja Heidi Jern.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
live-stream Youtubessa