• Etäkoulutus

Ajankohtaista perhevapaista työnantajille

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Perhevapaauudistus astuu voimaan elokuussa 2022. Vanhempainvapaapäivien määrä kasvaa ja vapaiden käytön joustavuus lisääntyy. Uudet vanhempainvapaat koskevat pääsääntöisesti lapsia, joiden laskettu syntymäaika on 4.9.2022 tai sen jälkeen.

Tässä koulutuksessa opit kaiken, mitä sinun työnantajana tulee tietää uudistuksen sisällöstä ja vaikutuksista!

Kouluttajana työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén, Suomen Yrittäjät
Harri Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä yli 10 vuotta asiantuntijana yrittäjän sosiaaliturvaan ja työmarkkinoihin liittyvissä asioissa.

p.s. Järjestämme toisen koulutuksen, jossa perhevapaauudistusta käydään läpi yrittäjän omien vapaiden näkökulmasta. Löydät sen ilmoittautumisen täältä.

Varaa paikkasi viimeistään 19.5.2022.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä koulutuksen materiaali toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille. Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pystyisi osallistumaan kyseisenä ajankohtana.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi