Espoon Yrittäjät.
  • Tapahtuma

Business Espoon aamiaisklubi

Espoo
  • Espoon Yrittäjät.

Milloin viimeksi olet päivittänyt yrityksesi strategian? Tuntuuko siltä, että arjen operatiiviset toiminnot vievät kaiken ajan ja strategian työstämiselle ja jalkauttamiselle ei riitä aikaa? Onko yritykselläsi toimiva ja sitoutunut hallitus?

Tervetuloa vuoden 2023 ensimmäiseen Business Espoon aamiaisklubiin, jossa perehdymme hallitus- ja strategiatyön merkitykseen pk-yritysten maailmassa.

Aika: tiistai 28.2.2023, klo 8:30 – 11:00
Paikka: Innopoli 2, kokoustila Edison 1, Tekniikantie 14, 02150 Espoo.

ILMOITTAUDU mukaan tapahtumaan osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/aamiaisklubi-2802203


OHJELMA

Klo 8:30 Aamiainen ja verkostoituminen

Klo 9:00 Ohjelma alkaa

• Miten hallitustyö auttaa pk-yritystä menestykseen?
Sirpa Manner ja Katri Sipilä

• Case Hälsa Oy: Ammattimaisesti toimivan hallituksen lisäarvo pk-yritykselle
Sirpa Manner ja yrittäjä Henri Karjula

• Hallitus ja strategia: Ennakoinnista strategisiin tavoitteisiin ja strategian täytäntöönpanon varmistamiseen
Sirpa Manner ja Katri Sipilä

• Round table –keskustelu (ryhmätyöskentelyä)

• Yhteenveto ja Q&A

Klo 11.00 Tilaisuus päättyy


PUHUJAT

  1. VT, HHJ PJ Katri Sipilä on kokenut hallituksen puheenjohtaja ja jäsen, joka on tehnyt pitkän uran myös toimitusjohtajana. Konsulttina, neuvonantajana sekä omistajien, hallitusten ja johdon sparraajana hän auttaa pk-yrityksiä ja muita organisaatioita strategisissa muutoksissa, hallitustyön organisoinnissa ja kehittämisessä sekä vastuullisessa johtamisessa. Sipilä toimii valtakunnallisesti kouluttajana mm. HHJ- ja HAB-kursseilla ja on toisena kirjoittajana helmikuussa julkaistussa Vastuullinen hallituksen jäsen (Kauppakamari) -kirjassa. Hän toimii mm. Espoon Yrittäjien ja Hallituspartnerit BP Helsingin hallituksissa.
  2. KTM, HHJ PJ Sirpa Manner on kokenut toimitusjohtaja, hallitustyön ammattilainen ja liikkeenjohdon konsultti. Sirpan intohimo on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. Hän on tuloksekkaasti auttanut yrityksiä erityisesti kasvun, kansainvälisyyden, digitaalisen liiketoiminnan ja kannattavuuden haasteissa.
  3. Henri Karjula, toimitusjohtaja, Hälsa Minulla on reilu 7 vuoden kokemus kasvuyrittäjänä, esimiehenä ja valmentajana. Kuluneiden vuosien aikana olen saanut valmentaa yli 10 000 ihmistä; pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin ja edelleen työntekijöistä toimitusjohtajiin. “Menestyneimmät työyhteisöt muodostuvat myös digiajan pyörteissä yksilöistä, joilla on voimavarat ladattuna, ja arki rullailee mukavasti. Heidän fiiliksestään ja motivaatiostaan kumpuavat muutokset siivittävät tiimit parhaimpaan lopputulokseen.”

Business Espoon aamiaisklubi on yrittäjien kohtaamispaikka, jossa saat vinkkejä yrityksesi kehittämiseen ja tutustut sinulle maksuttomiin yrityspalveluihin. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Espoossa, Kirkkonummella ja Kauniaisissa toimiville yrittäjille.

Espoon Yrittäjät on osa Business Espoo -verkostoa

Yksi osoite, kaikki yrityspalvelut. Business Espoo -yrityspalveluverkosto tukee espoolaisten ja sen lähikuntien yrittäjien ja yritysten elinvoimaa tarjoamalla parhaat, jatkuvasti kehittyvät palvelut yhdessä paikassa. Lisätietoja palveluistamme: businessespoo.com

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Innopoli 2 (tila: Edison), Tekniikantie 14, 02150 Espoo,
  • Espoo