Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

BusinessClub

Turku
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

BusinessClubista lisää virtaa liiketoimintaan!

BusinessClub-tilaisuus on yhteisöllinen kohtaamispaikka ja verkosto, jossa sinulla on aikaa pysähtyä ja keskustella muiden yrittäjien kanssa. Kevätkauden BusinessClubeissa keskitytään yrittäjän digihaasteisiin.

Mieti valmiiksi digihaaste tai -tavoite ja pohditaan yhdessä parhaita keinoja päästä siihen! Samalla pääset laajentamaan verkostoasi ja tutustumaan myös paikallisiin yrityskehitystoimijoihin.

Kaikki tapaamiset ovat osallistujille maksuttomia ja tarkoitettu varsinaissuomalaisille yrittäjille.

BusinessClubissa:
• Tutustut yrittäjäkollegoihin ja saat heiltä vertaistukea
• Saat valmiuksia tehdä digikokeiluja omassa arjessasi
• Saat selkeyttä digiviidakkoon

Tule mukaan kokeilemaan rohkeasti uusia mahdollisuuksia, verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä.

BusinessClub kokoontuu kerran kuukaudessa (ke 18.1., ti 14.2., ke 15.3., ke 19.4., ke 17.5. aina klo 17-19.30) Turussa eri paikossa. Paikat ilmoitetaan etukäteen ilmoittautuneille.

Osallistuneiden kommentteja:
Tarve oppia lisää on todellakin herätetty! Olen oppinut kokonaisuudesta paljon, joten ymmärrys myös omasta oppimistarpeesta on selkeästi lisääntynyt. Hyvät opettajat ja hyvä porukka.”
”Sain ”potkun takapuoleen” www-sivujen päivitykseen” Hyvää: ”Vertaistuki ja innostavat/asiantuntevat kouluttajat.” ”Toinen hyvä puoli on ohjelman käytännönläheisyys. Olen lähes jokaisen jakson jälkeen korjannut jotain konkreettista asiaa omassa ”digityössäni”
.”

Ilmoittautuminen: voit ilmoittautua kaikkiin tai haluamiisi tapaamisiin yhdellä ilmoittautumisella. Voit myös päivittää kevään kuluessa ilmoittautumistasi, lisätä kertoja tai perua ilmoittautumisia ilmoittautumisen jälkeen saamastasi vahvistusviestistä.

Lisätiedot

Johanna Vainio

koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
  • Turku