Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

BusinessClub

Turku
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

BusinessClubista lisää virtaa liiketoimintaan!

BusinessClub-tilaisuus on yhteisöllinen kohtaamispaikka ja verkosto, jossa sinulla on aikaa pysähtyä ja keskustella muiden yrittäjien kanssa. Kevätkauden BusinessClubeissa keskitytään yrittäjän digihaasteisiin. Tule mukaan verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä!

Kevään neljäs BusinessClub kokoontuu ke 19.4. klo 17-19.30 Vincit Oy:n tiloissa Helsinginkatu 15, Turku.

Vincit Oy on kestävää kehitystä tukeva ohjelmistoyritys, joka panostaa työviihtyvyyteen ja aikaansaavaan ja joustavaan työntekoon.

(19.4 BusinessClub-ilta toteutetaan yhdessä NYRDI:n ja MYRSKY – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa –hankkeiden kassa. MYRSKY-hankkeen tavoitteena on tukea Länsi-Suomen alueen yrityksiä tarjoamalla AMK-verkostoyhteistyönä yrityksille mikro-opintokokonaisuuksia ja sparrausta, joilla edistetään yritysten ja niiden henkilöstön valmiuksia ja osaamista sekä muutoskyvykkyyttä.)

Kaikki tapaamiset ovat osallistujille maksuttomia ja tarkoitettu varsinaissuomalaisille yrittäjille.

BusinessClubissa:
• Tutustut yrittäjäkollegoihin ja saat heiltä vertaistukea
• Saat valmiuksia tehdä digikokeiluja omassa arjessasi
• Saat selkeyttä digiviidakkoon

Tule mukaan kokeilemaan rohkeasti uusia mahdollisuuksia, verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä.

BusinessClub kokoontuu kerran kuukaudessa (ke 18.1., ti 14.2., ke 15.3., ke 19.4., ke 17.5. aina klo 17-19.30) Turussa eri paikossa. Paikat ilmoitetaan etukäteen ilmoittautuneille.

Osallistuneiden kommentteja:
Tarve oppia lisää on todellakin herätetty! Olen oppinut kokonaisuudesta paljon, joten ymmärrys myös omasta oppimistarpeesta on selkeästi lisääntynyt. Hyvät opettajat ja hyvä porukka.”
”Sain ”potkun takapuoleen” www-sivujen päivitykseen” Hyvää: ”Vertaistuki ja innostavat/asiantuntevat kouluttajat.” ”Toinen hyvä puoli on ohjelman käytännönläheisyys. Olen lähes jokaisen jakson jälkeen korjannut jotain konkreettista asiaa omassa ”digityössäni”
.”

Ilmoittautuminen: voit ilmoittautua kaikkiin tai haluamiisi tapaamisiin yhdellä ilmoittautumisella. Voit myös päivittää kevään kuluessa ilmoittautumistasi, lisätä kertoja tai perua ilmoittautumisia ilmoittautumisen jälkeen saamastasi vahvistusviestistä.

Lisätiedot

Johanna Vainio

koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
  • Turku