Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

BusinessClub

Turku
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

BusinessClubista lisää virtaa liiketoimintaan!

BusinessClub-tilaisuus on yhteisöllinen kohtaamispaikka ja verkosto, jossa sinulla on aikaa pysähtyä ja keskustella muiden yrittäjien kanssa. Kevätkauden BusinessClubeissa keskitytään yrittäjän digihaasteisiin.

Mieti valmiiksi digihaaste tai -tavoite ja pohditaan yhdessä parhaita keinoja päästä siihen! Samalla pääset laajentamaan verkostoasi ja tutustumaan myös paikallisiin yrityskehitystoimijoihin.

Kaikki tapaamiset ovat osallistujille maksuttomia ja tarkoitettu varsinaissuomalaisille yrittäjille.

BusinessClubissa:
• Tutustut yrittäjäkollegoihin ja saat heiltä vertaistukea
• Saat valmiuksia tehdä digikokeiluja omassa arjessasi
• Saat selkeyttä digiviidakkoon

Tule mukaan kokeilemaan rohkeasti uusia mahdollisuuksia, verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä.

Kevään viimeinen BusinessClub kokoontuu keskiviikkona 17.5. Lexian tiloissa. Tervetuloa mukaan niin ”uudet” kuin ”vanhatkin” BusinessClubin kävijät!

Nähdään keskiviikkona 17.5. klo 17.00-19.30, paikkana  Lexia Turku, Henrikinkatu 9,  käynti sisäpihan puolelta, 3. kerros, Turku. (kts. sijainti Google Maps

Kokoonnumme Lexia Asianajotoimisto Oy:n Turun toimistolla, jossa kuulemme Lexian yritysesittelyn ja ajankohtaista tietosuoja-asioista. Illassa jokainen pääsee myös esittelemään itsensä ja yrityksensä, tule siis kasvattamaan verkostojasi ja oppimaan yhdessä! 

 Illalla on tarjolla myös juotavaa ja pientä purtavaa! Ilmoitathan, mikäli et pääse paikalle.

Osallistuneiden kommentteja:
Tarve oppia lisää on todellakin herätetty! Olen oppinut kokonaisuudesta paljon, joten ymmärrys myös omasta oppimistarpeesta on selkeästi lisääntynyt. Hyvät opettajat ja hyvä porukka.”
”Sain ”potkun takapuoleen” www-sivujen päivitykseen” Hyvää: ”Vertaistuki ja innostavat/asiantuntevat kouluttajat.” ”Toinen hyvä puoli on ohjelman käytännönläheisyys. Olen lähes jokaisen jakson jälkeen korjannut jotain konkreettista asiaa omassa ”digityössäni”
.”

Ilmoittautuminen: voit ilmoittautua kaikkiin tai haluamiisi tapaamisiin yhdellä ilmoittautumisella. Voit myös päivittää kevään kuluessa ilmoittautumistasi, lisätä kertoja tai perua ilmoittautumisia ilmoittautumisen jälkeen saamastasi vahvistusviestistä.

Lisätiedot

Johanna Vainio

koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö
Varsinais-Suomen Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
  • Turku