digimarkkinointi
  • Etäkoulutus

Digimarkkinointi haltuun – nappaa parhaat opit ja menesty!

Verkossa

Tänä päivänä jokaiselle yritykselle koosta riippumatta on tärkeää ymmärtää digitaalisen markkinoinnin rooli ja mahdollisuudet. Pienilläkin budjeteilla on mahdollista päästä alkuun ja tehdä juuri oikealle kohderyhmälle kohdennettua erittäin kustannustehokasta markkinointia. Tule kuulemaan lisää digitaalisen markkinoinnin keinovalikoimasta Sanoman ja Suomen Yrittäjien yhteistyössä järjestämään koulutukseen.

Koulutuksessa läpikäytäviä teemoja:

  • Digitaalisen markkinoinnin rooli pk-yritykselle
  • Alueellisen markkinoinnin mahdollisuudet
  • Tulospohjainen markkinointi

Koulutus sopii yrittäjille ja markkinointia työkseen tekeville, heille jotka haluavat ammentaa lisää vauhtia omaan tekemiseen. Luvassa on käytännön esimerkkejä, konkreettisia vinkkejä sekä ajatuksia herättävää keskustelua.

Kouluttajana Janne Nurmisto, Sanoma Media
Janne Nurmisto on pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka ura on rakentunut asiakkaiden erilaisten markkinointiprosessien ymmärryksestä sekä heidän liiketoimintansa kehityksestä erityisesti digitaalisista kanavissa. Janne vastaa nykyään Sanoman digi- ja datatuotteiden myynnistä ja on tätä ennen työskennellyt sekä kansainvälisissä että kotimaisissa media- ja digitoimistoissa.

Varaa paikkasi viimeistään 22.11.2021.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi