Keski-Suomen Yrittäjät
DOERS Stagella Kim Väisänen
  • Tapahtuma

Kim Väisänen stagella

  • Keski-Suomen Yrittäjät

Joulukuussa perjantaina 3.12. klo 17–19 kravatit ja jakkutakit jäävät kotiin, kun Tanssisali Lutakon stagen ottaa haltuun startup-sijoittaja, yrittäjä & tietokirjailija Kim Väisänen. Kim on juuri kirjoittanut kirjan huippumyyjistä ja nyt sinulla on hieno mahdollisuus päästä kuulemaan Kimin ajatuksia siitä, mitä huippumyynti on, ja miten voit itse ryhtyä huippumyyjäksi!

Ohjelmassa

Klo 16.30 Ovet avautuvat
Klo 17.00 Tervetulotoivotukset & Kim Väisänen: Lopeta haaveilu – ryhdy huippumyyjäksi!
N. klo 18.00 Kahvitarjoilu & jälkimeiningit yhdessä kumppaneiden kanssa
Klo 19.00 Tapahtuma päättyy

Kimin lisäksi pääset pöllyttämään myyntiteemoja yhdessä tapahtuman kumppaneiden kanssa. Fennian pisteellä illan aikana työstetään yhdessä, miten paras asiakaskokemus luodaan myynnissä. Jamkin pisteellä puolestaan teemana ja esittelyssä innovaatio-ja oppimisalusta Jamk Future Factory. Tapahtuman kumppanina myös Elisa.

Tapahtuman juontaa Ida Majurinen. Tapahtumassa on tarjolla pikkusuolaista ja kahvia. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuma on avoin kaikille nuorille yrittäjille ja kasvuyrittäjille sekä itsensä sellaiseksi tunteville yrittäjille ja opiskelijoille (myös ei-jäsenille). 

Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinaan tai hihaan, käytäthän kasvomaskia. Vältä lähikontakteja. 

Jatka iltaa Lutakossa Mokoman keikalle! 
LIPPUJEN VARAAMINEN KEIKALLE ON PÄÄTTYNYT!
Nyt osallistujilla on ainutlaatuinen mahdollisuus jatkaa iltaa loppuunmyydylle (pe 3.12.) Mokoman keikalle (keikan järjestää Jelmu ry)! Liput 25 €/hlö tai Jelmun jäsenille 23 €/hlö, liput omakustanteisesti. Keikka K-18. Sitovat varaukset keikkalipuista ilmoittautumisen yhteydessä. Ovet klo 20, klo 21 MØrket, klo 22 Mokoma. Tanssisali Lutakosta on poistuttava klo 19 hetkeksi, ennen kuin ovet aukeavat keikalle klo 20. Lippuja saatavilla keikalle rajoitetusti ja lippuvarauksia otetaan 26.11. klo 15 saakka.

Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys ry (Jelmu) vastaa lippujen myynnistä ja laskuttaa liput sähköpostitse. Tarvittavat maksutiedot (nimi + sähköposti & jäsennumero Jelmun jäseniltä) keikalle osallistujista välitetään Jelmulle vko 47 aikana. Seuraathan siis sähköpostiasi! 

Ilmoittaudu mukaan ma 29.11. mennessähttps://www.lyyti.in/DOERS_stagella_0329

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Elisan, Fennian ja Jamkin kanssa.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Tanssisali Lutakko: Lutakonaukio 3, Jyväskylä