Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Elämänturvaa: Yrittäjän hyvinvointivalmennus

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Aika ja paikka: 3.9.-1.12.2022, Crossfit Paja, Jukolankatu 18 C, 80160, Joensuu 

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää yhteistyössä Crossfit Pajan kanssa yrittäjille hyvinvointi- ja vuorovaikutusvalmennuksen! 

Kyseessä on yrittäjän arkeen sopiva, kolmen kuukauden mittainen hyvinvointikuuri. Valmennus sisältää monipuolisia ja kaikkien kuntotasoon sovellettavia treenejä CrossFit Pajalla (1 x vko), ohjeet viikkotehtäviin (1 x vko), ravintoluennon, sekä toiminnalliset suorituskykytestit ja kehonkoostumusmittauksen valmennuksen aluksi ja lopuksi. 

Valmennus on suunnattu Yrittäjille, jotka harrastavat vähän tai ei ollenkaan sykettä nostavaa liikuntaa tai voimaharjoittelua viikoittain tällä hetkellä. Selkeän hyödyn saavat ne henkilöt, jotka sitoutuvat valmennukseen koko 12 viikon ajaksi ja ovat valmiita heittäytymään muutoksiin elämäntavoissa niin arkiliikunnan kuin syömisen merkeissä. 

Hyvinvointivalmennuksen ajankohta 3.9.2022 – 1.12.2022:

  • Kehonkoostumusmittaus lauantaina 3.9. klo 9:00-11:00 CrossFit Pajalla (Jukolankatu 18 C). Tähän jaetaan kaikille omat 10 min ajat ravintoluennon yhteydessä, niin kaikkien ei tarvitse odottaa vuoroaan.
  • Ravintoluento ja kehonkoostumusmittauksen tulkinta on torstaina 8.9. klo 16-18 CrossFit Pajalla (Jukolankatu 18 C)
  • Toiminnallinen kuntotesti torstaina 15.9. klo 16-17 CrossFit Pajalla
  • Yhteistreenit CrossFit Pajalla torstaisin klo 16-17 (22.9.2022 – 24.11.2022)
  • Toiminnallinen kuntotesti ja valmennuksen päätös torstaina 1.12.2022

Valmennuksen hinta (omakustannusosuus) on 55 e/ hlö

Kehonkoostumusmittaus
Mittauksella saat arvokasta tietoa kehosi nykyisestä tilasta. Rasvaprosentti, viskeraalinen rasva, lihasmassa ja lihaksiston tasapaino lienevät näistä mielenkiintoisimmat. Kun testi tehdään valmennuksen aluksi ja lopuksi, niin voit nähdä työsi tulokset selkeästi tällä kattavalla ja tarkalla raportilla. 

Toiminnallinen suorituskykytesti
Unohda tavanomaiset kuntotestit, jossa tehdään istumaannousuja ja punnerruksia! CrossFit Pajan toiminnallinen suorituskykytesti sisältää ihmiselle luonnollisia liikemalleja ja kertoo miten toimintakykyinen olet jokapäiväisessä elämässä. Testi on mahdollista räätälöidä kuntotason mukaisesti ja tehdään valmennuksen aluksi ja lopuksi. Saatat yllättyä miten paljon testi helpottuu 12 viikon kuluessa.  

Yhteistreenit torstaisin klo 16-17
Yhteistreenit ovat koko valmennuksen ydin ja ne tehdään viikottain CrossFit Pajalla tai ulkona etukäteen sovitussa paikassa. Treeneissä pääset käyttämään kehoasi monipuolisesti ja opit uusia taitoja. Harjoitukset tehdään hyödyntäen laajaa välineistöämme ja jokainen treenikerta on erilainen.  

Viikkotehtävä
Yhteistreenien lisäksi jokainen osallistuja tekee viikottain yhden viikkotehtävän, joka ilmoitetaan yhteisessä Whatsapp -ryhmässä. Viikkotehtävän sisältö tulee olemaan liikuntapainotteinen mutta voi sisältää muutakin hyvinvointia tukevaa toimintaa.  

Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 henkilöä. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kouluttajana toimii Crossfit Pajan yrittäjä Jarmo Laine. Elämänturvaa -ryhmän mahdollistaa Lähitapiola Itä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
55 € / hlö