Yhdessä yksille kuukauden toisena tiistaina klo 17.00.
  • Tapahtuma

Elokuun Yrittäjäafterit

Raahe
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Raahen Yrittäjät
Paikka
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Cheers! Cin cin! Santé! Kippis!

Elokuussa kutsumme yrittäjälounaan asemesta pitäjän yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet yrittäjäaftereille, eli paketoimaan tuikitavallinen tiistaipäivä yhdessä yrittäjäkollegoiden kanssa aftereiden merkeissä. Lähdetään porukalla yksille* (syödäkin saa) vaihtamaan kesäkuulumisia ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista – ja tietysti verkostoitumaan!
*) Jäävedet, bisset, sidukat, skumpat, vissyt, colat, kahavit, punkut, jääteet…

Elokuiset Yrittäjä-afterit emännöi Raahen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja, Sepontytar oy:n yrittäjä Kirsi Paldanius. Istu rohkeasti pöytään ja ryhdy juttusille! Raahen Yrittäjät ry:n hallitus kokoontuu kuukausittain pääasiallisesti kk:n kolmantena tiistaina ja viemme mielellämme yrittäjätapaamisten kuulumiset kokoukselle.

  • Mikä sinulle on tänään ja huomenna yrittäjyydessä tärkeää?
  • Mihin kysymyksiin sinä kaipaisit vastausta omassa yrittäjän arjessasi?

 

Yrittäjäaftereille (sekä -lounaille ja -aamiaisille) ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, yrityksen perustamista harkitsevat ja yrittäjyyden sidosryhmiin kuuluvat!

Nähdään yksillä!

______________

PS. Syksyn mittaan järjestämme jo perinteeksi muodostuneita yrittäjälounaita, mutta pyynnöstänne kokeilemme vapaamuotoisten verkostoitumistapaamisten järjestämistä lounaan asemesta myös aamiaisen ja aftereiden merkeissä.