Lapin Yrittäjät
  • Tapahtuma
  • Työpaja

Eloon!-kiertue: Lapin luovat verkostot yritysten innovaatiotyössä 

Rovaniemi
  • Lapin Yrittäjät

Millaista uutta ajattelua saadaan aikaan, kun perinteinen elinkeinoelämä ja luovat alat kohtaavat? Eloon!-kiertue kokoaa yhteen elinkeinoalojen sekä taiteen, kulttuurin ja luovan alan toimijoita ratkaisemaan alueilla tunnistettuja elinvoimahaasteita. Eloon!-kiertue saapuu lokakuussa Rovaniemelle teemalla ”Lapin luovat verkostot yritysten innovaatiotyössä”.   

Lapin laajassa maakunnassa monialaiset verkostot ovat arvokasta pääomaa. Miten etäisyydet vaikuttavat verkostoihin, joissa jaetaan innovaatioita ja ideoidaan uutta? Kohtaavatko elinkeinoelämä sekä taide-, kulttuuri- ja luova ala toisiaan innovaatioiden äärellä?  

Tule ideoimaan, miten Lapissa vahvistetaan yhteistyötä sekä kehittämis- ja innovaatiotoimintaa eri alojen ja paikkakuntien välillä!  

Tilaisuus on suunnattu Lapissa toimiville elinkeinoaloilla sekä luovilla aloilla työskenteleville. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata eri toimialoja ja kehittää uutta liiketoimintaa perinteisen elinkeinoelämän ja luovien alojen välille.  

Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa 1.6.2024. 

Tilaisuuteen mahtuu yhteensä 50 osallistujaa, joista puolet edustaa elinkeinoaloja ja puolet luovia aloja.  

Rajatun osallistujamäärän vuoksi tilaisuuteen otetaan yksi edustaja kustakin organisaatiosta. Etusijalla ovat sellaiset osallistujat, jotka pystyvät osallistumaan tilaisuuteen koko päiväksi. Ilmoittautuminen on sitova.  

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Osallistujille tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas. Tapahtuman jälkeisen yhteisen illanvieton ohjelmineen ja tarjoiluineen järjestää Lapin liiton Lappi-brändi 2.0 -hanke. 

Eloon!-kiertueen järjestävät Suomen Yrittäjät sekä Taiteen edistämiskeskuksen Luova verkko -hanke (ESR+). Rovaniemen tilaisuutta ovat järjestämässä myös Rovaniemen kaupunki, Lapin liitto ja Lapin ELY-keskus. Yhteistyössä ovat mukana Lapin Yrittäjät ja Lapin yliopisto.

Lue lisää Eloon!-kiertueesta

Lisätietoja

Sonja Antosalo, asiantuntija, Suomen Yrittäjät
sonja.antosalo@yrittajat.fi, +358 50 303 7846

Sofia-Charlotta Kakko, hankepäällikkö, Taiteen edistämiskeskus
sofia.kakko@taike.fi, +358 295 330 912

Eloon!-kiertueen visuaalinen ilme: Aino Papinniemi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Y-North, Aittatie 3, 96320 Rovaniemi,
  • Rovaniemi