Satakunnan Yrittäjät
  • Tapahtuma
  • Työpaja

Eloon!-kiertue: Ympärivuotinen yhteistyö Raumalla 

Rauma
  • Satakunnan Yrittäjät
  • Rauman Yrittäjät

Millaista uutta ajattelua saadaan aikaan, kun perinteinen elinkeinoelämä ja luovat alat kohtaavat? Eloon!-kiertue kokoaa yhteen elinkeinoalojen sekä taiteen, kulttuurin ja luovan alan toimijoita ratkaisemaan alueilla tunnistettuja elinvoimahaasteita. Eloon!-kiertue saapuu lokakuussa Raumalle teemalla ”Ympärivuotinen yhteistyö Raumalla”. 

Rauma kukoistaa etenkin kesäisin, ja taide- ja kulttuuritarjonta tuo kaupunkiin eloa. Mutta miten kaupungin ympärivuotista elinvoimaisuutta voidaan lisätä eri toimijoiden välisellä yhteistyöllä? Miten luovien alojen sekä elinkeinoelämän välistä yhteistyötä vahvistetaan entisestään?  

Tilaisuus järjestetään kahdessa osassa. Maanantaina 28.10. klo 10–11 järjestetään aiheeseen orientoiva puheenvuoro Teamsissa.  

Tiistaina 29.10. klo 9.00–13.00 Valtuustosalissa järjestetään työpaja, jossa ideoidaan yhteistyöratkaisuja Rauman ympärivuotisen houkuttelevuuden lisäämiseksi.  

Tilaisuus on suunnattu Rauman alueella toimiville elinkeinoaloilla sekä luovilla aloilla työskenteleville. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata eri toimialoja ja kehittää uutta liiketoimintaa perinteisen elinkeinoelämän ja luovien alojen välille.  

Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa 1.6.2024. 

Tilaisuuteen mahtuu yhteensä 50 osallistujaa, joista puolet edustaa elinkeinoaloja ja puolet luovia aloja.  

Rajatun osallistujamäärän vuoksi tilaisuuteen otetaan yksi edustaja kustakin organisaatiosta. Etusijalla ovat sellaiset osallistujat, jotka pystyvät osallistumaan tilaisuuteen koko päiväksi. Ilmoittautuminen on sitova. 

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Työpajaan osallistuville tarjotaan aamukahvit ja lounas.

Eloon!-kiertueen järjestävät Suomen Yrittäjät sekä Taiteen edistämiskeskuksen Luova verkko -hanke (ESR+). Rauman tilaisuutta ovat järjestämässä myös Rauman kaupunki ja Satakuntaliitto. Yhteistyössä ovat mukana Satakunnan ELY-keskus, Satakunnan Yrittäjät sekä Taiteen edistämiskeskuksen Taikerit-hanke.  

Lue lisää Eloon!-kiertueesta

Lisätietoja

Sonja Antosalo, asiantuntija, Suomen Yrittäjät
sonja.antosalo@yrittajat.fi, +358 50 303 7846

Sofia-Charlotta Kakko, hankepäällikkö, Taiteen edistämiskeskus
sofia.kakko@taike.fi, +358 295 330 912

Eloon!-kiertueen visuaalinen ilme: Aino Papinniemi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Valtuustosali, Kanalinranta 3, 26100 Rauma,
  • Rauma