Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki
Kuvituskuva.
 • Koulutukset ja seminaarit
 • Tapahtuma
 • Valmennus

Kysymyksiä ja vastauksia ChatGPT:stä

Helsinki
 • Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki
 • Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki
 • Helsingin Yrittäjät - Keski-Helsinki
 • Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki

Tervetuloa tilaisuuteen, jossa kansainvälinen tekoälyasiantuntija Lasse Rouhiainen kertoo ChatGPT:n uusimmista ominaisuuksista ja vastaa sinun kysymyksiisi siitä, miten voit käyttää ChatGPT:tä liiketoiminnan kasvattamiseen. Lisäksi käymme läpi, miten ChatGPT:n avulla voit tehdä oman "tekoälyassistentin".

Tilaisuuden sisältö:

 • ChatGPT:n uusimmat toiminnot ja niiden hyödyntäminen
 • Miten tehdä ilmainen tekoälyassistentti, joka auttaa sinua työssäsi
 • Tekoälyn tulevaisuuden mahdollisuudet yrittäjille
 • Kysymyksiä ja vastauksia

Tule siis kysymään kaikesta, mikä tekoälyn ja erityisesti ChatGPT:n käytössä sinua mietityttää.

Tapahtumassa esitellään myös uusi Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenille suunnattu maksuton ChatGPT-verkkokurssi, jonka tilaisuuden vetäjä Lasse Rouhiainen on suunnitellut juuri yrittäjiä varten.

Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset, joiden edustajat kertovat tilaisuuden alussa alkaneen kesän ja tulevan syksyn tapahtumista.

Vaikuta tulevan verkkokurssin sisältöön

Vastaa kyselyyn ja vaikuta tulevan ChatGPT-verkkokoulutuksen sisältöön tästä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Lasse Rouhiaisen uusin kirja.

Kurssin toteutuksesta vastaa Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistys Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsinki ry. Kurssin ovat mahdollistaneet myös Helsingin alueen viisi muuta paikallisyhdistystä.

Lasse Rouhiainen

Kurssin kouluttajana toimii tekoälyn ja ChatGPT:n asiantuntija Lasse Rouhiainen. Hän on luennoinut 18 eri maassa ja on puhujauransa lisäksi kirjoittanut arvostettuihin ja kansainvälisiin julkaisuihin, kuten Harvard Business Review, BBC ja Business Insider. Hänen teoksensa ”Artificial Intelligence: 101 asiaa, jotka sinun on tiedettävä tänään tulevaisuudestamme” on saatavilla seitsemällä kielellä.


Ilmoittaudu myös koulutussarjan ensimmäiseen osaan:

ChatGPT

ChatGPT-verkkokoulutus Helsingin Yrittäjien jäsenille

Koulutussarjan ensimmäisen osan voit suorittaa omaan tahtiin juuri sinulle sopivana ajankohtana. Kurssilla opit hyödyntämään ChatGPT:n kyvykkyyksiä yritystoiminnasta luovaan kirjoittamiseen ja ymmärtämään sen eettisiä ulottuvuuksia sekä luomaan upeita kuvia.


Kenelle?

Tämä tapahtuma on tarkoitettu vain Helsingin Yrittäjien jäsenille. Liittymällä Yrittäjiin saat käyttöösi lukuisia muita vain jäsenille suunnattuja maksuttomia koulutuksia ja tapahtumia. Jäsenenä saat myös maksulliset koulutuksemme edullisemmin.

Liity yrittäjäjärjestöön: yrittajat.fi/liity

Ilmoittaudu tästä mukaan