Espoon Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma

Espoon Elinkeinofoorumi 2023

Espoo
  • Espoon Yrittäjät

Yksi tapahtuma – kaikki asiantuntijat – osallistu sinäkin! Business Espoon Elinkeinofoorumi 2023 on yksi vuoden tärkeimmistä yrittäjille ja elinkeinoelämän vaikuttajille suunnatuista tapahtumista.

Investointina ihminen

Ei yritystä ilman yksilöä – Kuinka ihmisiin investoiminen avaa tien menestykseen? Miten houkutella osaavia työntekijöitä, ja pitää heistä kiinni? Ratkaiseeko raha henkilöstön pysyvyyden? 

Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Business Espoon Elinkeinofoorumissa Otaniemen Dipolissa tiistaina 18.4. klo 8:00 – 11:15 (ohjelma klo 9:00-11.15). Tarjolla on mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja maistuvan aamiaisen kera. Tilaisuudessa palkitaan myös Vuoden espoolainen yrittäjä.

Varaa oma paikkasi vuoden ykköstapahtumaan!

Ilmoittaudu mukaan täällä >
Mikäli et pääse paikan päälle Otaniemeen, voit seurata tilaisuutta myös etänä. 


Espoon Elinkeinofoorumin 2023 ohjelman pääset katsomaan täältä > 

#Elinkeinofoorumi2023
#BusinessEspoo


Espoon Elinkeinofoorumi järjestetään Business Espoo -verkoston yhteistyönä.

Business Espoo on seitsemän toimijan muodostama palveluverkosto Espoon ja sen lähikuntien yrityksille ja yrittäjille. Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita. Business Espoo -verkostoon kuuluvat Espoon Yrittäjien lisäksi Espoon kaupunki, Enter Espoo, Helsingin seudun kauppakamari, Omnia, Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut ja YritysEspoo.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Dipoli, Otakaari, Espoo | myös etäosallistumismahdollisuus ,
  • Espoo