Varsinais-Suomen Yrittäjät

EU-vaalikeskustelu – elinvoimainen Varsinais-Suomi

  • Varsinais-Suomen Yrittäjät

Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Varsinais-Suomen liiton EU-vaalipaneeli järjestetään ma 20.5. klo 16 alkaen Raisiossa, Kauppakeskus Myllyssä. Tilaisuus lähetetään myös live-lähetyksenä Facebookissa.

Elinvoimainen Varsinais-Suomi rakentuu muun muassa vireästä elinkeinoelämästä, reilusta kilpailusta, maakunnan saavutettavuudesta ja toimivasta infrasta, jolla on suuri merkitys myös koko Suomen turvallisuuden ja huoltovarmuuden kannalta. Miten Varsinais-Suomen elinvoimaa tuetaan EU:n kautta? Millainen on yrittäjyyden merkitys alueemme ja EU:n elinvoimalle?

EU-vaalikeskustelun vetävät Varsinais-Suomen liiton vt. edunvalvontajohtaja Malla Rannikko-Laine ja Suomen Yrittäjien johtaja Harri Jaskari. Panelistit selviävät kevään aikana, kun puolueet nimeävät ehdokkaansa.

Euroopan parlamentin vaalit järjestetään 6.-9. kesäkuuta 2024. Suomessa EU-vaalipäivä on sunnuntai 9. kesäkuuta. EU-vaaleissa valitaan yhteensä 720 europarlamentaarikkoa, ja Suomesta Euroopan parlamentin seuraavalle viisivuotiskaudelle valitaan 15 jäsentä.