Eversti Erkin Elojuhlat 2022
Eversti Erkin Elojuhlat 2022
  • Vapaa-aika ja juhlat

Eversti Erkin Elojuhlat Santahaminassa

Helsinki
  • Etelä-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa viettämään rentoa kesäiltaa 18.8.2022 Santahaminan Teerisaareen! Iltaa vietetään hyvässä seurassa saunomisen, syömisen ja ohjelman merkeissä.

Elojuhlat on rento yhteinen illanvietto ja avoin kaikille Helsingin Yrittäjien jäsenille. Jos olet uusi jäsen, käytä tilaisuus hyödyksesi ja ilmoittaudu mukaan vaikka avecin kanssa. Juhlissa pääset leppoisasti tutustumaan muihin yrittäjiin. Tapahtumassa on tänäkin vuonna luvassa herkullista ruokaa, saunomista halukkaille, elävää musiikkia á la Trubaduuri Vihtori Maijanen ja ennen kaikkea seurustelua ja tutustumista muiden yrittäjien kesken. Teerisaari on paikkana jo itsessään nähtävyys!

Tapahtuman nimen historia juontaa juhlan alkuperäisestä mahdollistajasta, eversti Erkistä, jonka ansiosta Helsingin Yrittäjät on ainoana armeijan ulkopuolisena järjestönä saanut järjestää oman vuotuisen kesätapahtuman Santahaminan varuskunta-alueella sijaitsevassa Teerisaaressa, upeissa merellisissä maisemissa.  

Varaudu sään mukaan ja ota mukaan riittävän lämmintä vaatetta, jolla pärjäät myös viilenevään iltaan. Tilaisuus on ulkosalla ja rannalla voi olla tuulista. Taskulampustakin on paluumatkalla hyötyä, kun ilta saaressa alkaa hämärtää. Rantasauna on koko illan lämmin ja mereen pääsee pulahtamaan. Jos haluat saunoa, pakkaa matkaasi pyyhe ja uimapuku.  

HUOM! Santahamina on sotilasaluetta, jossa oleskeluun tarvitaan kulkulupa. Ilmoittautumisen yhteydessä Santahamina tarvitsee syntymäaikatietosi. Muista varautua esittämään henkilöllisyytesi (henkilötodistus, ajokortti). Teerisaaren saavuttaessa sotilaspoliisi tarkistaa tilaisuuteen ilmoittautuneet.    

Saapuminen ja kuljetus: Menomatkalle on tarjolla yhteiskuljetus Helsingin keskustasta bussilla, lähto klo 17.15. Tiedotamme kuljetuksesta erikseen kaikille bussikuljetukseen ilmoittautuneille ennen lähtöpäivää. Mikäli olet tulossa omalla autolla, tarvitsee meidän ilmoittaa autosi rekisterinumeron varuskunnalle, joten merkkaa se ilmoittautumislomakkeeseen. Paluukyydin jokainen hoitaa itselle sopivalla tavalla. Santahaminasta kulkee bussi numero 86 Herttoniemen metroasemalle 20 minuutin välein.  

Osallistumismaksu: Tapahtuman osallistumismaksun omavastuuosuus on 25 euroa / osallistuja ja se maksetaan Helsingin Yrittäjät – Etelä-Helsinki ry:n tilille Handelsbanken FI08 3131 1001 8633 35 viimeistään 10.8.2022. Kirjoita maksun viestikenttään osallistujien nimet, ethän käytä viitenumeroa maksaessasi.   Tilaisuuteen mahtuu mukaan ensimmäiset 40 ilmoittautunutta.

Nähdään Teerisaaressa!  

Lisätietoja:
etela_helsingin@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
25,00 € / hlö
Paikka
Teerisaari, Santahamina ,
  • Helsinki