• Etäkoulutus
  • Yhteistyössä Googlen kanssa

Google Analytics 4:n käyttö tutuksi

Verkossa

Google Analytics 4 on uuden sukupolven Analytics, joka mukautuu aiempia versioita monipuolisemmin muuttuviin tarpeisiin. Analytics 4:n avulla pystyt keräämään dataa verkkosivustoltasi ja tunnistamaan, mitä sivustollasi tehdään, ketä sivuston vierailijat ovat ja miten heidät on saavutettu. Raporttien avulla saat lisäksi entistä paremman käsityksen asiakkaistasi koko niiden elinkaaren ajan aina hankinnasta konversioon ja asiakkaiden säilyttämiseen.

Koulutuksessa tutustut, miten Google Analytics 4 kerää tietoa ja miten se eroaa edellisestä Analytics-versiosta. Opit myös, millaista tietoa raporteista pystyt lukemaan ja miten pystyt helpottamaan tiedonetsintääsi Google Analytics 4:ssä. Lisäksi tutustut siihen, miten Google Analytics 4 eroaa edellisistä versioista ja mitä uutta se tarjoaa sen käyttäjille.

Koulutus käsittelee seuraavia aiheita:

  • Miten Google Analytics 4 toimii ja miten se eroaa aiemmista versioista?
  • Käyttäjä- ja elinkaariraportit
  • Tiedonetsintä ja -luku Google Analytics 4:ssä

Koulutus sopii niin yrittäjille kuin työntekijöille, jotka haluavat oppia Google Analytics 4:n käyttöä sekä hyödyntämistä verkkosivuston seurannassa. Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Grow with Googlen kanssa. Kouluttajana toimii sertifioitu Grow with Google -kouluttaja. Koulutus on avoin kaikille kohderyhmään kuuluville.

Varaa paikkasi viimeistään 6.12.2021.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi