Hyvinkään Yrittäjät

Grease-musikaali

  • Hyvinkään Yrittäjät

Tarkka bussikuljetuksen lähtöaika ja -paikka kerrotaan myöhemmin!

Lähde mukaan Hyvinkään Yrittäjien järjestämälle kevätretkelle Grease-musikaaliin 4.5. klo 19.00 Helsingin Messukeskukseen.

Yhteiskuljetus lähtee klo 17.00 Linjalasta

Hinta 47,50 € sisältäen lipun, väliaikatarjoilun sekä meno-paluu bussikuljetuksen Hyvinkäältä Messukeskukseen.

Messukeskuksen AMFI -teatteri täynnä 50-luvun energiaa, yksi maailman rakastetummista musikaaleista lumoavampana kuin koskaan!

Huumaavan kesäromanssin jälkeen jengin Burger Palace Boysien ”kingi” Danny ja suloinen ”naapurintyttö” Sandy löytävät yllättäen toisensa samasta koulusta, kun Sandyn perhe muuttaa kesän jälkeen naapurustoon. Muistot tapahtuneesta ovat parilla hieman erisuuntaiset, mutta voivatko he selviytyä teini-iän koettelemuksista ja löytää toisensa uudelleen?

Grease on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock’n’ rollia. Esitys on täynnä hyvää energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja ja huikeaa musiikkia täynnä hittejä, kuten Summer Nights, Greased Lightning, Hopelessly Devoted to You ja You’re the One That I Want.

Musikaalin ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Marco Bjurström ja Peter Pihlström. Suurshowssa hurmuri-Dannya tähdittää Mikael Saari ja Olivia Newton-Johnin unohtumattomaksi taikomana Sandyna loistaa vuoden 2022 tangokuningatar Heta Halonen. Muissa rooleissa nähdään mm. Jorma Uotinen (Teen Angel), Krisse Salminen (Miss Lynch) ja Esko Eerikäinen (Vince Fontaine). Lavalla nähdään rautaista huippuammattiosaamista, joka varmistaa yleisölle maailmanluokan show-elämyksen. Sykähdyttävillä tanssi-, laulu-, ja näyttelijätaidoilla varustettuun musikaalinäyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Josefin Silén (Rizzo), Rosa Lindblom(Frenchie), Elisa Bryant (SWE) (Marty), Laurapeppi Väänänen (Jan), Ella Niinistö (Patty), Tuukka Raitala (Kenickie), Joona Saturi (Doody), Lassi Jämsä (Sonny), Ville Saarenketo(Roger) ja Saku Peippo (Eugene).

Esitys on suomeksi.

Esityksen kesto on noin 2 tuntia 40 minuuttia sisältäen väliajan.

Lisää voit lukea nettisivuilta https://www.greasemusikaali.fi/.

ilmoittautuminen viimeistään 24.4.

Ilmoittaudu tästä mukaan