Satakunnan Yrittäjät

Grow Bigger 2.0

  • Satakunnan Yrittäjät
  • Ulvilan Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Vuonna 2019 aloitettu ja suosion saavuttanut kasvutapahtuma saa kaivattua jatkoa!

28.3.2023 klo 17.30 alkaen Porin Crazy Townin tiloissa, osoitteessa Rautatienpuistokatu 7, PORI.
Kyseessä on rento iltatilaisuus mahtavien ja jopa ennennäkemättömien puhujien siivittämänä. Tule verkostoitumaan ja saamaan buustia omaan kasvutarinaasi. Paikkoja rajattu määrä, joten toimi heti! Ilmoittautuminen sulkeutuu 26.3. tai kun paikat ovat loppuunmyyty!*
___________________________
Puhujina: 

/// Miten se tehtiin? – Aku Syrjä
Eppujen ja Akun Tehtaan Aku Syrjä tulee kertomaan meille huiman tarinan! Miten tähän päivään on tultu, miten se tehtiin, mitä opittiin? Haastattelijana Aki Selkee/ Meklaripaja.

/// Tänäänkin vähemmän paskoja juttuja – miten yrittäjä voi ansaita asiakkaita ja mediatilaa aidolla viestinnällä? – Jarkko Ambrusin

Miten lopetat turhanpäiväisen yritysviestinnän ja alat kertoa niistä asioista, mistä asiakkaasi ja media kiinnostuvat? Jarkko Ambrusin on neljän vuoden yrittäjyytensä aikana auttanut lukuisia yrittäjiä saamaan lisää asiakkaita, haluttuja työnhakijoita ja mediatilaa viestinnällä, joka on aitoa, suoraa ja tehokasta. Puheenvuorossaan Jarkko kertoo käytännön vinkkejä, miten voit löytää oman tarkoituksesi viestijänä ja saat asiakkaasi ja median kiinnostumaan yrityksestäsi.

Ennen yrittäjyyttä Jarkko työskenteli 15 vuotta mediassa muun muassa Alman paikallismediaryhmän, Kankaanpään Seudun, Merikarvia-lehden ja Iisalmen Sanomien päätoimittajana.

/// Itsensä johtaminen – Johan Treuthardt Veritaksen työkykyasiantuntija valaisee meille tätä kasvun kannalta hyvinkin oleellista aihetta.

_____________________________

/// Illan aikana myös iltapalaa ja virvokkeita, tutustuminen Crazy Townin tiloihin, verkostoitumista ja rentoa yhdessäoloa.  

///////// *TILAISUUS ON TARKOITETTU KAIKILLE YRITTÄJILLE JA SE ON TÄYSIN MAKSUTON. ///////// 

Tilaisuuden mahdollistaa Ulvilan Yrittäjät, Veritas eläkevakuutus, Crazy Town Pori, Aito Säästöpankki, Plusprint sekä Laskutus- ja perintätoimisto Brang.